Ana sayfa Dizi Haberleri Fahriye Evcen, yeni dizisinde kocası Burak Özçivit’in izinden gidiyor!

Fahriye Evcen, yeni dizisinde kocası Burak Özçivit’in izinden gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü çift Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in mutlu evlilikleri sürüyor. Karan bebek de bugüne kadar annesi Fahriye Evcen’in kollarında bir hayli büyüdü… Şimdi ise Evcen için yeniden setlere dönme zamanı…

2017 yılından sonra hiçbir projede yer almayan sadece bazı reklam çekimlerinde bulunan Fahriye Evcen, yeni sezonda ekrana bomba gibi bir dönüş yapacak. Alparslan dizisi için anlaşma yapan oyuncu, Barış Arduç ile başrolü paylaşacak.

Alparslan dizisinin çekimlerinin başlamasına az bir zaman kaldı. Tatilini tamamlayan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti yeniden İstanbul’a dönerek işlerine konsantre olmaya başladı.

Fahriye Evcen, yeni dizisinde kocası Burak Özçivit'in izinden gidiyor! 10

Fahriye Evcen, adeta kocası Burak Özçivit’in izinden gidiyor. Özçivit, Kuruluş Osman dizisi öncesinde at binme ve kılıç kullanma dersleri almış ve form tutmuştu.

Fahriye Evcen, yeni dizisinde kocası Burak Özçivit'in izinden gidiyor! 11

Şimdi benzer bir yoldan Fahriye Evcen de geçiyor. Akça Hatun karakteri ile Alparslan dizisinde izleyeceğimiz oyuncu, hazırlıklara erken başladı.

At binme ve kılıç kullanma konusunda eğitimler alan oyuncunun fotoğrafları sosyal medyaya yansıdı. Yeni sezonda iki ünlü oyuncu tarihi yapımlarda boy gösterecek.

Fahriye Evcen, yeni dizisinde kocası Burak Özçivit'in izinden gidiyor! 12

Burak Özçivit, Kuruluş Osman dizisinde üçüncü sezonuna başlayacak. İlk iki sezonda çok başarılı işler ortaya koyan oynuncu, hayranlarını mest etmişti.

Şimdi ise kendisini gösterme sırası Fahriye Evcen’e geldi. Oyuncu, 4 yılın ardından yeniden setlere bomba gibi bir dönüş yapacak. Hayranları ise heyecanla Alparslan dizisindeki Akça Hatun karakterini bekliyor.

Fahriye Evcen, yeni dizisinde kocası Burak Özçivit'in izinden gidiyor! 13