Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin yeni dizi kararı Alev Alev’i de vurdu!

Show TV’nin yeni dizi kararı Alev Alev’i de vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Show TV’nin bir bir dizilerine final yaptırması izleyicilerin tepkisine neden oluyor… Kanalın yeni stratejisi nedeniyle önce Arıza dizisi yayından kaldırıldı. Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan uyumunu çok beğenen dizi hayranları ilk şoku bu dizi ile yaşadı…

Ardından ise geçtiğimiz Cuma günü Ramo dizisinin finali yaşandı… 40. bölümü ile birlikte ekran ömrünü tamamlayan Ramo, oysaki gayet iyi reytingler alıyordu ve güçlü bir izleyici desteğine de sahip bir yapımdı. Ancak Ramo da biten diziler kervanına katıldı.

Show TV’nin zaten bu sezon Çukur dizisini bitireceği de biliniyordu. Mayıs sonunda fenomen yapım ekranlara veda edecek. Kuzey Yıldızı için de Haziran ortasının final olarak belirlendiği ortaya çıkmıştı. Tüm dizilerine bir bir final yaptırma kararlılığındaki Show TV’nin Alev Alev ile ilgili net kararı ortaya çıkmamıştı.

Ancak Ramo gibi bir dizi bitirilirken, Alev Alev’in yaşama şansı zaten yoktu. Show TV’nin yeni kararı da ortaya çıktı. 22 Nisan Perşembe günü 24. bölümü yayınlanacak olan dizinin 3 bölüm sonra yayından kaldırılacağı ortaya çıktı.

Yani 26.bölüm itibari ile Alev Alev dizisi de ekran macerasına nokta koyacak. Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz ve Hazar Ergüçlü gibi 3 önemli kadın oyuncuyu buluşturan dizi, düşük reytingleri ile son haftalarda zaten kötü sinyaller vermişti. Show TV de dizinin finaline karar vererek elindeki tüm dizileri bitireceğini gösterdi.