Ana sayfa TV Programları Ramo’nun final yapması Güldür Güldür Show programına yaradı!

Ramo’nun final yapması Güldür Güldür Show programına yaradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ramo dizisi geçtiğimiz Cuma günü 40. bölümü ile birlikte final yaparak ekranlara veda etti. Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, ikinci sezonunda çok başarılı bir çizgi tutturmuştu. Dizinin reytinglerinin de iyi gelmesine rağmen final yapmasına kimse anlam veremedi.

Show TV’nin bir bir dizilerini bitirme kararlılığı nedeniyle Ramo hayranlarının sosyal medyada yaptıkları itirazlar da etkili olmadı.Ramo bitti belki ama bu durum Güldür Güldür Show’a yaradı… Çünkü program eski gününe geri dönme fırsatı elde etti.

Uzun yıllardır yayınlanan ve yeni bölümleri Cuma akşamları izleyici ile buluşan Güldür Güldür Show, bu sezon Ramo dizisinin gelişi ile gün değişikliği yaşamıştı. Gün değiştirmesi ile reytinglerinin de düşmesi beraberinde geldi. Ramo final yapınca da Show TV, programı yeniden eski gününe getirdi.

Yapımcılığını BKM’in üstlendiği, eğlencenin vazgeçilmez adresi Güldür Güldür Show’un yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. 7’den 70’e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show’da bu hafta da kahkaha tufanı var!

Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show kahkaha dolu skeçleri ve sevilen kadrosu ile Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor, programda eğlence hız kesmeden devam ediyor.

Güldür Güldür Show yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!