Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin yeni dizisi için gün değişikliği kararı alındı!

Show TV’nin yeni dizisi için gün değişikliği kararı alındı!

tarafından ker_def

Show TV, geçen sezon tüm kış sezonu dizilerini yayından kaldırdı. Ardından yaz dönemi için Cam Tavanlar ve Kahraman Babam isimli yapımları yayınlayan kanal, her iki diziyi de düşük reytingler nedeniyle 8. bölümde bitirdi. Show TV yeni sezona ise 4 önemli dizi projesi ile giriş yaptı. İçimizden Biri ve Yalancı dizileri yayınlandı. Aziz ve Üç Kuruş için hazırlıklar sürüyor… Ne Yalancı dizisi iyi reyting getirdi ne de İçimizden Biri…

Özellikle Pazar akşamları rekabette zorlanan İçimizden Biri için gün değişikliği kararı verildi… Özge Yağız ve Bora Akkaş ikilisini başrolde buluşturan dizi artık Salı akşamları yayınlanacak. Evlilik Hakkında Her Şey, Masumlar Apartmanı, Ada Masalı ve Baht Oyunu dizileri de yine salı günleri yayınlanıyor. İçimizden Biri dizisinin yeni gününde nasıl performans sergileyeceği merakla bekleniyor. Eğlenceli dizinin 4. bölümünden ilk fragman yayınlandı.

Show TV’nin Süreç Film imzalı dizisi “İçimizden Biri”nin Salı akşamı ekrana gelecek yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Adam ve ailesi, Havva’yı Hacı Hünkar’dan alabilmek için gelenek ve görenekleri yerine getirmeye çalışırken Adam’ın zorlu mücadelesi devam ediyor.

Havva’nın gelinlikle evden çıktığı anların dikkat çektiği tanıtımda ikilinin düğününe gelen piskopos ortalığı karıştırıyor. Havva’nın Hristiyan olmasına şaşırdığını söylemesi üzerine Aladağ ailesi büyük bir şaşkınlık yaşarken Havva’nın tepkisi de sert oluyor.

Show TV'nin yeni dizisi için gün değişikliği kararı alındı! 7

Yapımcılığını Süreç Film’in, genel hikaye, senaryo ve yönetmenliğini ise Ersoy Güler’in üstlendiği İçimizden Biri dizisi eğlenceli bir yapım olarak öne çıktı.

Dizinin bbaşrollerinde Bora Akkaş, Mustafa Avkıran, Özge Yağız, Derya Alabora ve Renan Bilek yer alıyor. Diğer oyuncu kadrosu ise şöyle: Asuman Dabak, Benian Dönmez, Burak Satıbol, Deniz Cengiz, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Korhan Herduran, Faruk Akgören, Ozan Can Yiğit, Metin Çanak, İrem Tuncer, Pelin Şükrüoğlu, Nil Kılınçoğlu, Hira Nur Eyigün.

“İçimizden Biri” yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!