Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV dizisi final yaptı, sırada atv ve Fox TV dizileri var!

Star TV dizisi final yaptı, sırada atv ve Fox TV dizileri var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yaz döneminde başlayan iki dizi vardı. Bunlardan birisi Ada Masalı, diğeri ise Kazara Aşk idi.. Bu dizilerden Kazara Aşk, düşük reytingler nedeniyle 13. bölümü ile birlikte ekran ömrünü tamamladı.

Ümit Kantarcılar ile Sude Zülal Güler’in başrollerinde yer aldığı eğlenceli dizi Kazara Aşk, reytingleri en başından bugüne kadar hep düşük geldi. Ancak perşembe rekabetine Camdaki Kız, Bir Zamanlar Çukurova ve Barbaroslar dizileri gelince reytingler iyice dibe vurdu. Bu nedenle de Star TV aldığı karar ile 30 Ekim Perşembe akşamı Kazara Aşk dizisinin final bölümünü yayınladı.

Star TV dizisi final yaptı, sırada atv ve Fox TV dizileri var! 9

Star TV dizisinin vedasının ardından şimdi sırada atv ve Fox TV dizileri var… Yeni sezonun dikkat çeken dram yapımlarından olan atv’nin İkimizin Sırrı dizisi için de final kararı alındığı ortaya çıktı. Aras Aydın ve Leyla Feray’ın başrollerinde yer aldığı dizinin şimdiye kadar 8 bölümü yayınlandı. Teşkilat dizisinin gelişi ve Yargı dizisinin de iyi çıkış yapmasının ardından İkimizin Sırrı reytinglerde geriye düştü…

Star TV dizisi final yaptı, sırada atv ve Fox TV dizileri var! 10

Dikkat çeken bir hikayesi ve başarılı bir oyuncu kadrosu bulunan İkimizin Sırrı, güçlü bir dram işi olmasına rağmen izleyicilerden beklediği ilgiyi bulamayınca 10. bölümde final kararı alındı. 3 Ekim’de 9. bölümü yayınlanacak olan dizi, 10 Ekim Pazar akşamı 10. bölümüyle final yapacak.

Fox TV ekranında ise daha yeni başlayan dram yapımı Uzak Şehrin Masalı’nın reytingleri çok düşük olmasa bile kanal tarafından kabul edilebilir oranların altında geldi. Sadece 3 bölümü yayınlanan dizi, pazar rekabetinde devam edemeyince perşembe akşamlarına alındı.

Star TV dizisi final yaptı, sırada atv ve Fox TV dizileri var! 11

Aslıhan Güner, Barış Kılıç, Timur Acar ve Begüm Birgören’in başrollerinde yer aldığı dizinin 7 Ekim’de 4. bölümü yayınlanacak. Dizi için Fox TV’nin 5. bölümde final kararı aldığı ortaya çıktı. Uzak Şehrin Masalı dizisi 14 Ekim Perşembe günü yayınlanacak yedinci bölümü ile birlikte final yapacak.