Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin yeni dizisi Oğlum çok ağır bir bölümle başladı, izleyenlerin kalbi sıkıştı!

Show TV’nin yeni dizisi Oğlum çok ağır bir bölümle başladı, izleyenlerin kalbi sıkıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oğlum isimli Show TV’nin yeni dizisi başladı… İlk bölümün ardından sosyal medyada birçok yorum paylaşıldı. Dizi hayranları ‘suçlu çocuk yoktur, suça itilen çocuk vardır’ mesajı ile yola çıkan diziyi beğendi…

Songül Öden, Nihal Yalçın, Canan Ergüder, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman, Kubilay Aka, Tuğçe Açıkgöz gibi önemli oyuncuları kadrosunda buluşturan dizi daha ilk bölümünde izleyicilerden geçer not aldı.

Hassas bir konuya değinen ve ailelerin çocuklarına nasıl davranması gerektiği konusunda da önemli bilgiler sunan dizi, suça sürüklenen çocukların durumunu ortaya koyarak, günümüz gerçeklerinden birisine dokundu.

Bir dizi hayranı sosyal medyada şu yorumu yaptı: “Bir anne olarak beni mahvettiniz. İnsan ister istemez empati yapıyor. Kalbim sıkıştı, aklımdan atamıyorum. Çok ağır bir bölümdü. Zaten trajik olan hayatımıza tuz, biber oldu.”

Show TV'nin yeni dizisi Oğlum çok ağır bir bölümle başladı, izleyenlerin kalbi sıkıştı! 8

Bir çocuğun ölümü ile sonuçlanan ilk bölümün bu nedenle çok ağır olduğunu ifade eden Oğlum dizisi izleyicileri, umut hikayesi olarak ortaya çıkan dizinin ilerleyen bölümlerde çok daha iyi sahnelerini beklediğini belirtti.

Birçok dizi hayranı hala sahnelerin etkisinde olduğunu ve bundan çıkamadığını belirtirken, ailelere büyük ders olacak bir yapım olması nedeniyle de Oğlum’un önemli bir proje olduğunu belirten yorumlarda bulundu.

Show TV'nin yeni dizisi Oğlum çok ağır bir bölümle başladı, izleyenlerin kalbi sıkıştı! 9

Timur Acar ve Nihal Yalçın ikilisinin dizide çok etkili bir dram performansı sergilemesi de ilk bölümde dikkat çeken detaylardan birisiydi.

Canan Ergüder’in de 1 yıl aradan sonra yeniden dizilere dönmesi hayranlarını çok memnun etti. Oyuncunun pedagog Demet karakterindeki başarısı da sosyal medyadan takdir edildi.