Ana sayfa Dizi Fragmanları Asla Yalnız Yürümeyeceksin! Futbol değil, dizi sloganı! atv yine yaptı yapacağını!

Asla Yalnız Yürümeyeceksin! Futbol değil, dizi sloganı! atv yine yaptı yapacağını!

tarafından ker_def

İzleyicilerin merak ve heyecanla bekledikleri atv’nin yeni dizisi “Adı Sevgi” merakla beklenen bir yapım oldu. Liverpool’un sloganı olan ‘Asla Yalnız Yürümeyeceksin’ sloganı bu sefer bir diziye ilham kaynağı oldu… Adı Sevgi isimli dizi bir umut hikayesi olarak izleyicilerin kalbini çalmaya geliyor.

Yapımcılığını Koliba Film’in üstlendiği dizinin başrollerinde Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş bir araya geldi. Kuzey Yıldızı dizisiyle parlayan Gizem Güneş ilk kez başrolde yer alıyor. Yunus Emre Yıldırımer de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle çok ilgi çekti. İki genç oyuncu şimdi atv’nin yeni dizisi için emek veriyor.

Asla Yalnız Yürümeyeceksin! Futbol değil, dizi sloganı! atv yine yaptı yapacağını! 8

Adı Sevgi isimli dizinin yayınlanan ikinci fragmanı da ilgi çekti. Sosyal medyada paylaşılan fragmana izleyiciler ilgilerini çektiğini belirten yorumlarda bulundu ve beğenilerini dile getirdiler.

Yakında atv ekranlarına gelecek dizide, usta oyuncu kadrosunun yanı sıra sanat dünyasının genç yetenekleri de bir araya geliyor.

Adı Sevgi dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor: “Yunus Emre Yıldırımer, Gizem Güneş, Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Mehtap Bayri ,Okday Korunan, Hande Kaptan, Asya Kasap, Mert Doğan , Serpil Gül, İlker Sami Kılıç, Asena Keskinci, Esat Polat Güler ,Kürşat Demir ,Ece Koroğlu, Cenk Hakan Köksal, Lara Domaç, Sıla Korkmaz, Arzu Güler, Bora Kırkım, Ozan Güçlü ve Berfu Öngören.”

Asla Yalnız Yürümeyeceksin! Futbol değil, dizi sloganı! atv yine yaptı yapacağını! 9

Yönetmenliğini Sadullah Celen’in üstlendiği dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tura kaleme aldı. Müzikleri ise Kalan Müzik/Engin Arslan yaptı.

“Adı Sevgi”, öğrencileri için her şeyi göze alan genç bir öğretmenin, kararlılıkla, sevgiyle ve fedakarlıkla öğrencilerinde, ailelerde ve bütün kasabada yarattığı değişimi anlatıyor.

Gerçek yaşamda örneklerine sıkça rastladığımız toplumsal sorunlara vurgu yapan etkileyici hikayesiyle “Adı Sevgi”, büyük beğeni toplayacak, kısa sürede izleyicilerin gözdesi olacak.