Ana sayfa Dizi Fragmanları Show TV’nin yeni dizisi Oğlum’dan ilk fragman yayınlandı!

Show TV’nin yeni dizisi Oğlum’dan ilk fragman yayınlandı!

tarafından ker_def

Birçok başarılı projeye imza atan Ay Yapım’dan hikayesiyle iddialı yeni bir dizi geliyor. Show TV ekranlarında seyirciyle buluşacak ve bir umut hikayesi anlatacak olan ‘Oğlum’ dizisinden ilk teaser yayınlandı.

Ay Yapım, duygu dolu yeni bir projeyi izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Proje ve senaryo tasarımının Ahmet Katıksız’a, senaryosunun Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’a ait olduğu dizinin yönetmenliğini Gökçen Usta üstleniyor. Dizide iki küçük çocuğun başlarından geçen olayın çerçevesinde yaşanacak olan dram izleyicileri etkileyecek.

Merakla beklenen projenin teaser’ı bir çocuğun rüyasından açılırken teaser’daki “Umut, her zaman bir yolunu bulur, kayadan fışkıran bir çiçek gibi…” sözleri dizinin seyirciye etkileyici bir umut hikayesi aktaracağının sinyallerini verdi.

Birçok duyguyu bir arada yaşatacak hikayesiyle ‘Oğlum’ çok yakında Show TV’de başlayacak.  Çekimlerine devam edilen dizinin etkili bir oyuncu kadrosu bulunuyor.

Etkileyici bir oyuncu kadrosunun yer aldığı Oğlum dizisinde başrollerde; Canan Ergüder Songül Öden, Nihal Yalçın, Timur Acar, Feyyaz Duman, Kubilay Aka ve Serhat Teoman gibi önemli isimler bir arada bulunuyor.

Dizi izleyicilerini daha şimdiden çok etkileyen proje yeni sezonun en farklı yapımlarından birisi olarak öne çıkıyor.