Ana sayfa Sosyal Medya Güvercin’in Zülüf’ü Almila Ada bir yıl aradan sonra yeni proje heyecanı yaşıyor!..

Güvercin’in Zülüf’ü Almila Ada bir yıl aradan sonra yeni proje heyecanı yaşıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son 2020 yıllarında Star TV’de yayınlanan Güvercin adlı dizide ‘Zülüf’ karakterine hayat veren oyuncu Almila Ada, bir yıl sonra ekranlara yeniden dönecek olmanın heyecanını yaşıyor.

Son dönemin dikkat çeken oyuncularından olan Almila Ada, Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş ile ekranlara geri dönecek. Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorlar kıran, aynı isimli romanından uyarlanan  Üç Kız Kardeş’in çekimleri başladı.

Oyuncu heyecanını instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı. Çekimleri Ayvalık’ta başlayan ve Ocak ayında yayınlanması planlanan dizi, birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatacak. Üç Kız Kardeş, yeni sezonda çok etkili bir yapım olmaya aday görünüyor.

Güvercin'in Zülüf'ü Almila Ada bir yıl aradan sonra yeni proje heyecanı yaşıyor!.. 7

Almila Ada dizide üç kız kardeşten birisi olan ‘Dönüş’ karakterine hayat veriyor. Üç Kız Kardeş dizisinin oyuncu kadrosunda; Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Mert Özcan ve Ece Baliç’in aralarında bulunduğu iddialı isimler yer alıyor.

Yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün oturduğu Üç Kız Kardeş’in senaryosunu Betül Yağsağan kaleme alıyor. Kanal D’nin yeni sezonda büyük bir merakla beklenen dizisinde, aile ve kardeşlik bağlarının işlendiği samimi ve sıcak bir aile öyküsü izleyiciyle buluşacak.