Ana sayfa Dizi Fragmanları Show TV’nin yeni dizisi Yalancı büyük bir geri dönüş yaptı!

Show TV’nin yeni dizisi Yalancı büyük bir geri dönüş yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında ilk iki bölümü ortalama reytingler ile giden Yalancı dizisinin üçüncü bölümüyle iyi bir çıkış yapması herkesi rahatlattı. Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, özellikle AB kategorisinde ikinci sırayı alarak Kırmızı Oda’nın ardından en çok izlenen dizi olmayı başardı.

ABC1 grubunda iyi reytingler almasına rağmen altıncı sırada yer alan Show TV’nin yeni dizisi, tüm kişiler kategorisinde ise beklentilerin altında kaldı. Dizinin heyecanlı ve tempolu ilerleyen hikayesi birçok yeni izleyiciyi ekran başına çekiyor. Yalancı dizisinde Mehmet Emir karakterinin yalan söylediğinin ortaya çıkması da ilerleyen bölümlerin daha heyecanlı olmasını sağlayacak. Düğüm çözüldüğü için hikayenin daha hızlı bir şekilde ilerlemesi bekleniyor. Bu durumun da reytingleri artırması ve dizinin Cuma rekabetinde tutunması beklentiler arasında.

Show TV'nin yeni dizisi Yalancı büyük bir geri dönüş yaptı! 7

Show TV’nin Süreç Film imzalı dizisi Yalancı’nın dördüncü yeni bölümünden heyecan dolu ikinci tanıtım yayınlandı. Deniz ve Mehmet Emir’in karşı karşıya geldiği tanıtımda Murat, Mehmet Emir’e saldırıyor. Yasemin, Mehmet Emir’in ölen karısına ne olduğunu öğrendiklerini söylerken bu durum karşısında Mehmet Emir de elindeki büyük kozu kullanıyor ve Murat’la aralarında olan ilişkiyi bildiğini ifade ediyor.

Taraflar arasındaki gerilim giderek artarken Deniz, Mehmet Emir’e dair çok önemli bir bilgiye ulaşıyor. “Deniz’in öğrendiği şey ne?” sorusunun yanıtı büyük bir merakla bekleniyor. İşte 4. yeni bölümden yeni fragman:

Show TV’de yayınlanan, yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini başarılı isim Hülya Gezer’in yaptığı Yalancı dizisinin senaryosunu Yazıhane ekibinin yazıyor.

Yalancı dizisinin başrollerinde Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak yer alıyor. Ayrıca kadroda şu isimler bulunuyor: İmer Özgün, Murat Kılıç, Serkan Tınmaz, Efsane Odağ, Fatih Berk Şahin, Emir Çubukçu, Öyküsu Özyürek, Ozan Ayhan, Gizem Erman Soysaldı, Mesut Yılmaz, Doğa Karakaş, Sema Çeyrekbaşı, Özgür Şahin.

“Yalancı” yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!