Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizisinin Dilşah’ı Aysun Metiner, Fox TV dizisinde!

Hercai dizisinin Dilşah’ı Aysun Metiner, Fox TV dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1972 doğumlu olan usta oyuncu Aysun Metiner, 1990’lı yıllardan bu yana dizi setlerinde yer almaktadır. Birçok farklı yapımda izlediğimiz oyuncu Asmalı Konak’taki Lale karakteri ile dikkatleri çekti.

Arka Sokaklar dizisinin yanı sıra, Çoban Yıldızı ve Bir Litre Gözyaşı gibi yapımlarda da rol alan Aysun Metiner, en son Hercai isimli dizide Dilşah Aslanbey karakterine hayat verdi. Diziye sonradan katılan oyuncu, kısa süre hikayede yer almasına rağmen çok konuşulan isimlerden birisi oldu.

Aysun Metiner, yeni sezon için Fox TV dizisinden gelen teklifi kabul etti. Salı akşamları yayınlanmakta olan Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizide usta oyuncuyu da izleyeceksiniz.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Aysun Metiner, konuk oyuncu olarak hikayede kısa bir süre bulunacak. Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Tülin Ece ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizi ilk bölümleri ile büyük ilgi gördü.

Reytingleri de iyi gelen ve kadın izleyicileri özellikle ekran başına çeken yeni Fox TV dizisinde Aysun Metiner ile Ömür Özdemir’in karı koca karakterleri ile yer alacakları belirtiliyor.