Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin yeni dizisini önce geri çekti, şimdi de isim değiştirip yeniden ekrana getiriyor!

Show TV’nin yeni dizisini önce geri çekti, şimdi de isim değiştirip yeniden ekrana getiriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin büyük bir emek ve prodüksiyon ortaya koyarak yayına çıkardığı Kırmızı Kamyon isimli diziden beklentisi yüksekti. Ancak çarşamba rekabetine giren dizinin ilk bölüm reytingleri o kadar düşük geldi ki, herkes şaşkına düştü… Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Fatih Al, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Toprak Sağlam gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi itfaiyecilerin kahramanlık hikayesini anlatıyor.

Ancak dizinin ilk bölüm reytinglerinin kötü gelmesi sonrasında Show TV hemen diziyi geri çekti. Sezonun da en zorlu döneminde yayına başlama hatasını kısa sürede fark eden Show TV, Kırmızı Kamyon isimli dizisinin Haziran ayında yeni baştan ekrana getireceğini de duyurdu. Dizinin Haziran’a ertelenmesi ekibe zaman kazandırdı ve yeni bölümlerin daha özenli şekilde çekilmesi veya gerekli değişikliklerin yapılması için de önemli bir fırsat oldu. İsim değişikliği ise yeni sürpriz oldu.

Show TV'nin yeni dizisini önce geri çekti, şimdi de isim değiştirip yeniden ekrana getiriyor! 1

Haziran ayında yeniden ekranlara dönecek olan dizinin isminin değiştirildiği de ortaya çıktı. Show TV’nin internet sitesinde dizinin adının Kahraman Babam olarak değiştirildiği görülüyor…

Dram ve aksiyonu bir araya getirecek olan dizi, Haziran ayında yayınlanacak ve nasıl geri dönüşler alınacak herkes merakla bekliyor. Senaryosunu Sema Ergenekon’un senaryo süpervizörlüğünü yaptığı dizinin Haziran ayında yeniden ekranlara dönmesini sabırsızlıkla bekleyen bir izleyici kitlesi de bulunuyor.

Show TV'nin yeni dizisini önce geri çekti, şimdi de isim değiştirip yeniden ekrana getiriyor! 2