Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin yeni sezon için bomba bir dizisi geliyor!

Show TV’nin yeni sezon için bomba bir dizisi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezon için 4 önemli dizi hazırlayan Show TV, geçtiğimiz pazar günü ilk dizisi olan İçimizden Biri’ni ekrana getirdi. Bora Akkaş ve Özge Yağız ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin reytinglerinin biraz düşük gelmesi ise üzüntü verici oldu.

Show TV’nin yeni sezonda büyük beklentiler içinde olduğu diğer dizisi ise Yalancı… Kanal hem iyi reytingler bekliyor hem de gündeme damga vurmasını umut ediyor. Özellikle de dizinin sosyal medya platformlarında çok konuşulması hedefleniyor.

Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş ve Şahin Irmak’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi çok etkileyici olacak… Yalanın insan hayatına yapabileceği büyük yıkımın gözler önüne serileceği bir hikaye göreceksiniz.

Yalancı dizisinde hem oyuncu kadrosu hem de hikaye sağlam olunca izleyiciler için izlemeye değer bir alternatif ortaya çıkacak. 17 Eylül Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak olan dizinin ilk bölümünde elde edeceği reytingler de çok merak ediliyor.

Deniz ve Mehmet Emir’in birlikte geçirdikleri akşama dair farklı hikayeleri, uzun süre kimin doğruyu söylediğinin anlaşılamayacağı bir senaryo sizleri bekliyor. Yalancı, emek verilen iyi bir hikaye üzerine kurgulanan ve çok da etkileyici isimlerle yeni sezona bomba gibi başlamayı hedefliyor.