Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 15 Eylül Çarşamba 208 bölüm fragmanı izle!

Emanet 15 Eylül Çarşamba 208 bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Emanet, yeni sezona dün akşam başladı… Reytingleri beklentilerin biraz altında gelen dizi, sosyal medyada ise çok konuşuldu.

Özellikle de Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan ikilisini özleyenler için dizinin ikinci sezona başlaması anlamlı oldu. İki genç oyuncu yaz döneminde dizileri ekranda yok iken bile en çok konuşulan oyuncular arasında yer almayı başardılar. Emanet dizisinde ise yeni bir dönem başladı… Bu yeni dönemin izleri de 15 Eylül Çarşamba günü ekrana gelecek olan 208. bölümde yer alacak.

Seher, Yaman’ın kurtulduğunu geçtiğimiz bölümde öğrendi. Geçmişi tamamen arkasında bırakıp yeni bir hayata alışmaya çalışan Seher, bunu başarabilecek mi? Yaman ise onları aramaktan vazgeçmeyecektir.

Emanet dizisinin 208. bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Emanet (@emanetkanal7)’in paylaştığı bir gönderi

Ayrıca dizinin 207. bölümünde önemli bir soru vardı. Yaman’ın kurtulduğunu öğrenen Seher, geçmişini ardında bırakıp yoluna devam edebilecek midir? Gözlerini açan Yaman ise Seher ve Yusuf’un yokluğuna alışmak ya da ailesini geri kazanmak arasında bir seçim yapmak zorundadır.

İşte Emanet dizisinin 207. bölüm fragmanı:

Yeni heyecanlara gebe olan Emanet hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.