Ana sayfa TV Programları Show TV’nin yeni yayın dönemi çekimlerinin perde arkası

Show TV’nin yeni yayın dönemi çekimlerinin perde arkası

tarafından ker_def

Yeni yayın dönemine bu seneye damgasını vurmaya hazırlanan yepyeni projelerle başlayan Show TV, merakla beklenen tanıtım filmini geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden paylaştı. Bu yıl izleyicinin Show TV ekranlarından gözünü alamayacağına işaret ederek, “Show’a Bak!” mottosuyla yola çıkılan tanıtım filminde Show TV’nin birbirinden iddialı yapımları izleyicilerle tanıştırıldı.

Show TV’nin güçlü kadrosunu bir araya getiren tanıtım filminin yönetmenliğini dünyaca ünlü isimlerin de bir numaralı tercihi olan Koray Birand üstlenirken, 3 günde toplam 38 ünlü isim kamera karşısına geçti. Ön hazırlığı 10 gün süren reklam filminin setinde 12 kişilik saç, makyaj ve styling ekibiyle birlikte yaklaşık 50 kişilik ekip yer aldı. Çekimler pandemi sürecine yönelik tüm önlemler alınarak gerçekleştirildi.

Yayınlandığı andan itibaren izleyicilerden tam not alan yeni yayın dönemi tanıtım filminde Show TV’nin yıldız isimleri “Bak Bak Show’a Bak!” jingle’ı eşliğindeki eğlenceli danslarıyla göz doldurdu.

Merakla beklenen tanıtım filminin kamera arkası yayınladı. Dizi oyuncularının ve ekran yüzlerinin çekimler sırasında neler yaşadığına yönelik kamera arkası görüntüler bir hayli ilgi topladı.

İşte o görüntüler: