Ana sayfa Dizi Haberleri Sihirli Annem kalp kırarak başlıyor; Sinem Güven, Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner sitem etti!

Sihirli Annem kalp kırarak başlıyor; Sinem Güven, Zeynep Özkaya ve Jennifer Boyner sitem etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Acun Ilıcalı’nın yeni yılda hayata geçireceği Exxen isimli dijital platformundaki önemli sürprizlerden birisinin de 2000’li yıllara damgasını vuran Sihirli Annem dizisinin yeni bölümlerinin yayınlanacak olmasıydı… Konuyla ilgili gelişmeler bir süredir basında yer alıyor.

Sihirli Annem dizisinde Ceren karakteri ile hatırladığımız Sinem Güven, çocukluk günlerinden gençlik günlerine geçiş yaptı. Sinem Güven ile birlikte Çilek karakterini canlandıran Zeynep Özkaya ve Toprak olarak Jennifer Boyner bir araya geldi… Çocukluk dönemlerini izleyicilerin yakından tanıdığı 3 genç oyuncu, artık çok farklı bir görünüşe sahip.

TV100 kameraları tarafından görüntülenen 3 genç oyuncu, proje bittikten sonra ayrılmadıklarını, her zaman görüşme halinde olduklarını söylediler. Pandemi nedeniyle koronanın da buluşmalarını zorlaştırdığını anlatan üçlü, evden çıkmamaya çaba harcadıklarını söyledi.

Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Lale Başar, Nergis Kumbasar, Eylem Yıldız, Bülent Seyran ve Hande Katipoğlu yeni dizide yer alacak. Sihirli Annem’in yeni versiyonunda yeni çocuk oyuncular yer alacak.

Bu durumu nasıl karşıladıkları sorulan oyunculardan Zeynep Özkaya, “Biz de sosyal medyadan gördük. Fakat biz yer almayacağız. Hep bizim fotoğraflarımızla paylaşımlar yapıldı” dedi. Güven, bu haberlerden sonra kendilerinin de projede yer aldığını sananlar olduğunu ama bunun doğru olmadığını söyledi.

Yıllardır dizinin yeniden çekilmesinin konuşulduğunu anlatan Özkaya, “Biz yer almak isterdik, birçoğumuz bence kabul ederdi. Böyle bir karar verilmiş. Ayrıntıya dair hiçbir şey bilmiyoruz” dedi.

Sinem Güven de teklif gelse çocukluğunun büyük bir kısmını kaplayan bu projede bulunmayı çok arzu ettiğini anlattı. Güven, “Şu an buluşalım desek herkes geliyor. Bir iş de olsa herkes de çok mutlu olurdu” diyerek yapımcılara sitemde bulundu.

Jennifer Boyner, kendisinin de teklif gelse bunu kabul edeceğini, projede bulunan herkesin arasında farklı bir bağın da oluştuğunu anlattı. Boyner, “Bu yüzden arkadaşlık, kardeşlik bağı da var aramızda işten öte. İsterdim ben de” diye konuştu.

Üç genç oyuncu da projede yer almadıkları için sitemliydi ama yeni isimlerle yeniden dizinin çekilmesinden de mutlu olduklarını ifade ettiler.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz.