Ana sayfa Sosyal Medya Şimdi akıllarda tek soru! İnci’siz Masumlar Apartmanı nasıl olacak?

Şimdi akıllarda tek soru! İnci’siz Masumlar Apartmanı nasıl olacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Her salı akşamı TRT 1 ekranlarında izleyicileri duygusal sahneleriyle etkisi altına alan Masumlar Apartmanı, dün akşam yayınlanan 37. bölümüyle sezon finali yaptı. Finalle birlikte tüm izleyicilerin kafasında tek bir soru oluştu: İnci’siz bir Masumlar Apartmanı nasıl olacak?

Hem reytinglerde hem de sosyal medyada iyi sonuçlar alan Masumlar Apartmanı dizisinde her şey çok yolunda gidiyordu. Taa ki bir süre önce dizinin baş karakterlerinden İnci’yi canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılacağı ortaya çıkana kadar. Denilene göre Abdullah, duygusal sahnelerden yorulduğu için ayrılıyordu.

Şimdi akıllarda tek soru! İnci'siz Masumlar Apartmanı nasıl olacak? 13

Bunun üzerine seyirci öfkelendi, öfkesini Farah Zeynep Abdullah’a kustu. Sonra da İnci’nin senaryodan nasıl çıkarılacağı merak edilmeye başlandı. Bu soru dün akşam yanıtını buldu. Masumlar Apartmanı izleyicisi dün akşam oturdu ve İnci’nin nasıl öleceğini bekledi.

İnci, bir trafik kazasında öldü. Üstelik kavga sonrası terk ettiği Han’a geri dönerken. Neyse ki Han ölmeden önce İnci’yle birkaç kelime konuşabildi ve onun kendisini hala sevdiğini öğrenebildi. Ancak bu son izleyiciyi hiç de memnun etmedi.

Dizinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Farah Zeynep Abdullah’a teşekkür edildi ve “yolun açık olsun” denildi. Ancak izleyici bu paylaşıma büyük tepkiyle yanıt verdi.

Bir izleyici senaristlerin İnci’yi öldürerek kolaya kaçtığını söyledi ve şöyle dedi: “Dizi yapımcılarına; izleyiciye had safhada saygısızlık olarak kabul ediyorum! Yeni moda oldu kafasına esenin diziden ayrılmak istemesi hiç hoş değil senaristler de maşallah hemen karakteri ÖLDÜRÜYOR! İzleyenlerin de bir bağ kurduğunu düşünmüyorsunuz! Yazık! KINIYORUM…”

Şimdi akıllarda tek soru! İnci'siz Masumlar Apartmanı nasıl olacak? 14

Bir başka izleyici de ölüm sahnesinin hiç gerçekçi olmadığını iddia etti ve şöyle yazdı: “Ölümü hiç hissettirmediler, bi ağlaşılır , fenalışılır. Ölüm hissi çok yavan kaldı. Zaten bekliyorduk, oldu bitti… Hadi mezar sahnesi… Çok sahteydi… O duyguyu bize geçirmediler… Yazık ettiler diziye…”

Şimdi akıllarda tek soru! İnci'siz Masumlar Apartmanı nasıl olacak? 15

Farah Zeynep Abdullah’a kızgınlığını dile getiren bir izleyici de “Bu kadar berbat bir final olamazdı, bir sezon daha olacaksa asla izlemeyi düşünmüyorum. Eğer @fzaofficial gitmek istedi diye böyle bir son yapıldıysa güzelim diziyi berbat ettiniz. Yarıda bırakıp izlemeyenlere kızıyordum çok haklılarmış.” diye yazdı.

Şimdi akıllarda tek soru! İnci'siz Masumlar Apartmanı nasıl olacak? 16

Bazı izleyiciler de İnci karakterinin senaryodaki öneminin ne kadar büyük olduğuna dikkat çekerek bu boşluğu doldurmanın çok zor olacağını, karakteri öldürmek yerine oyuncu değişikliğine gitselerdi daha doğru olacağına dikkat çekti.

İşte izleyici yorumları:

Şimdi akıllarda tek soru! İnci'siz Masumlar Apartmanı nasıl olacak? 17

Şimdi akıllarda tek soru! İnci'siz Masumlar Apartmanı nasıl olacak? 18

Şimdi akıllarda tek soru! İnci'siz Masumlar Apartmanı nasıl olacak? 19