Ana sayfa Sosyal Medya Farah Zeynep Abdullah’tan nihayet bir açıklama geldi! “Duyduklarınıza inanmayın!”

Farah Zeynep Abdullah’tan nihayet bir açıklama geldi! “Duyduklarınıza inanmayın!”

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT 1’in en çok izlenen dizilerinden Masumlar Apartmanı dün akşam 37. bölümüyle sezon finali yaptı. Sezon finalinde dizinin ana karakterlerinden İnci, çok sevdiği Han’ın kucağında son nefesini verdi.

İzleyiciler bu sonu bir süredir bekliyordu. Zira İnci’yi canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın sezon finaliyle birlikte diziden ayrılacağı ortaya çıkmıştı. İzleyici bu ayrılığa hiç hazır değildi, tepki gösterdi.

Bugüne kadar izleyici hep Farah Zeynep Abdullah’tan ayrılığın sebebine dair bir açıklama bekledi. Ancak Abdullah inatla hiçbir açıklama yapmadı. Twitter hesabından birkaç kez paylaştığı birkaç kelimelik cümleleri anlamsız bulan izleyici sürekli açıklama için bekledi, beklentisini dile getirdi.

Farah Zeynep Abdullah nihayet dün akşam Twitter hesabından ayrılığına dair bir açıklama yaptı. Açıklamasını, Masumlar Apartmanı hesabından yapılan veda mesajına yanıt olarak başladı.

Abdullah paylaşımında ayrılığın sebebine dair bir açıklama yapmadı. Ancak yazdığı bir cümle dikkat çekiciydi. Farah Zeynep Abdullah sadece “Benim ağzımdan duymadığınız hiçbir cümle gerçek değil” dedi. Abdullah’ın açıklaması şöyleydi:

“Şunu bilmenizi isterim abuk subuk şunu dedi bunu dedi diye yazılan ve benim ağzımdan duymadığınız hiçbir cümle gerçek değil. İnci’nin yolculuğu burada bitti, her zaman kalbimde ayrı bir yeri olacak. Müthiş bir ekiple, çok değerli bir yolculuktu.

Masumlar bitene kadar kalbim hep ekibimle kalacak. İyi ki beraberdik, büyük bir adanmışlık ve sevgiyle bir sezon geçirdik. Canım Masumlar Apartmanı Canım İnci”

Farah Zeynep Abdullah'tan nihayet bir açıklama geldi! “Duyduklarınıza inanmayın!" 7