Ana sayfa Sosyal Medya Şimdi Yargı’da yeni bir tartışma var! Ceylin davasını Ilgaz mı çözecek yoksa Pars mı?

Şimdi Yargı’da yeni bir tartışma var! Ceylin davasını Ilgaz mı çözecek yoksa Pars mı?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin her hafta tartışmalar yaratan dizisi Yargı’da şimdi yeni bir soru işareti var. Hapse giren Ceylin’in davasını hangi savcı çözecek? Savcı Ilgaz mı yoksa Pars mı? Karakterlerin her ikisi de çok seviliyor ama oylar Savcı Ilgaz Kaya’dan yana.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı, Mehmet Yılmaz Ak, Nergis Öztürk, Uğur Polat, Uğur Aslan gibi usta oyuncuların eşlik ettiği Yargı dizisinin iki haftalık aradan sonra dönüşü muhteşem oldu. Yargı dün akşam yayınlanan 15. bölümüyle en büyük rakibi Teşkilat’ı geride bırakarak reytinglerde birinciliğe yerleşmeyi başardı.

Yargı her bölümüyle nefes kesiyor, heyecan dozajı hiç düşmüyor. Dün akşam yayınlanan 15. bölüme de Ceylin’in hapse girmesi damgasını vurdu. Şimdi Savcı Ilgaz için yeni bir dönem başladı. Ilgaz, sevdiği kadını kurtarmak için kariyerinden vazgeçti.

Yargı dizisinin çok sevilen bir başka karakteri de Savcı Pars Seçkin. Pars çok hırslı, adaletli bir savcı ve aynı zamanda Ilgaz’ın en dişli rakibi. Zaman zaman birlikte çalışsalar dahi aralarında her daim bir rekabet söz konusu.

Şimdi Ilgaz ve Pars’ın arasında yeni bir rekabet başladı. Rekabet de yeni bir tartışmayı beraberine getirdi. Şimdi herkes Ceylin’in davasını kimin çözeceğini merak ediyor. Pars mı yoksa Ilgaz mı?

Her ne kadar Pars çok sevilen bir karakter olsa da bu tartışmada oylar Ilgaz’dan yana. Hatta Pars’ın bu süreçte destek yerine köstek olacağına inananlar dahi var. İzleyiciye göre davaları hep Ilgaz çözüyor, Pars Ilgaz olmadan hiçbir şey yapamıyor.

Bir izleyici Pars’ın hırstan gözü döndüğü için başarısızlığa uğradığını söyledi ve şöyle dedi: “Yetmeyecek her zamanki gibi Ilgaz çözecek. Pars da onun bulduğu delilleri kullanacak. Pars’ın hırstan gözü dönüyor gerçekleri gözden kaçırıyor.”

Şimdi Yargı’da yeni bir tartışma var! Ceylin davasını Ilgaz mı çözecek yoksa Pars mı? 8

Bir başka izleyici de Pars’ı savundu ve önemli bir hatırlatma yaptı: “Bence o da bu duruma düşmek istemezdi. O da bu işi çözmek istiyor. Hatırlatırım Enginlerin bahçeden çift kan örneği alma öngörüsünde bulunup, kritik anda doğru karar veren oydu. O örnek olmasa diğer aşamalara gelemezlerdi bence.”

Şimdi Yargı’da yeni bir tartışma var! Ceylin davasını Ilgaz mı çözecek yoksa Pars mı? 9

Bir izleyici de Pars’ın hırsının kurbanı olduğuna dikkat çekti ve “İnci dosyası da Pars savcıdaydı Ilgaz çözdü olayı. Oturduğu yerden avukatı dahi olmayan Ceylin’e tutuklu yargılama çıkardı. Gözaltı süresini uzatabilirdi. Neva konusunda bakalım ne yapacak. Hırsının kurbanı olmasa iyidir. Adaletli savcı Pars, Ceylin konusunda yanlış karar verdin” diye yazdı.