Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen’in Maske Kimsin Sen yarışma programında giydiği kıyafetin fiyatı dudak uçuklattı!..

Melis Sezen’in Maske Kimsin Sen yarışma programında giydiği kıyafetin fiyatı dudak uçuklattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı ‘Derin’ karakteriyle adından söz ettiren Melis Sezen Fox TV’nin yeni yarışma programı Maske Kimsin Sen’in jüri koltuğunda oturuyor.

Tansel Öngel’in sunduğu programda oyuncu arkadaşları Eda Ece, Alican Yücesoy ve Doğu Demirkol ile jüri koltuğunu paylaşan Melis Sezen, programda giydiği kıyafetlerle de adından söz ettiriyor.

Ünlü oyuncunun, programın dün akşam yayınlanan bölümünde giydiği taşlarla süslü ceketinin fiyatı; 20 bin 603 TL. Sezen’in ceketi ile kombinlediği küçük yırtmaçlı mini eteğinin fiyatı ise 6 bin 729 TL.    Melis Sezen'in Maske Kimsin Sen yarışma programında giydiği kıyafetin fiyatı dudak uçuklattı!.. 8

Fenomenlerne giymis? instagram hesabında yayınlanan kıyafet fiyatları dudak uçuklattı. Geçtiğimiz günlerde diğer jüri üyesi Eda Ece’nin kıyafetleriyle de gündeme gelen Maske Kimsin Sen? programı sadece jüri üyelerinin kıyafetleri ile değil ünlü yarışmacıların kostümleriyle de gündem yarattı.

Melis Sezen'in Maske Kimsin Sen yarışma programında giydiği kıyafetin fiyatı dudak uçuklattı!.. 9

Ünlü isimlerin, maske ve kostüm kullanmak suretiyle kimliklerini gizleyerek şarkı söylediği ve jüri üyelerinin de yarışmacıların kim olduklarını bulmaya çalıştığı ‘Maske Kimsin Sen’ yarışması bir kesim tarafından ‘satanizm’ propagandası yapmakla suçlanmış, yarışma hakkında RTÜK, inceleme başlatacağını duyurmuştu.

Tartışmalar sürerken; Melis Sezen konuya ilişkin şu açıklamada bulundu;  “Çok güzel heyecanlı bir program. Rengarenk yarışmacılar ve jüri oldukça keyifli. Eğlenceli bir program oluyor, aldığımız geri dönüşler ve eleştiriler de daha çok yapıcı yönde olduğu için bizde ayrıca mutlu oluyoruz.”