Ana sayfa Sosyal Medya Burak Deniz müjdeyi verdi; Şahmeran dizisinin yayın tarihi ortaya çıktı!

Burak Deniz müjdeyi verdi; Şahmeran dizisinin yayın tarihi ortaya çıktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Burak Deniz, 2021 yılında yer aldığı projelerle dikkatleri üzerine çekti.  Geçtiğimiz sezon ATV’de yayınlanan Maraşlı dizisiyle kariyerinde sıçrama yaşayan oyuncu Burak Deniz Maraşlı’dan sonra dur durak bilmeden çalışıyor.

Yeni sezonda TV ekranlarında bir dizi anlaşması yapmayan oyuncu geçtiğimiz yaz döneminde Ferzan Özpetek’in Cahil Periler dizisi için İtalya’da bulundu. Dizinin sadece 4 bölümünde yer alan Burak Deniz, ‘Arman’ isimli bir fotoğrafçıya hayat verdi.

Ünlü oyuncu, Cahil Periler dizisinden sonra Türkiye’de, dijital platform Netflix için çekilen bir dizi anlaşmasına imza attı. Oyuncu, Tims&B yapımcılığında çekilen fantastik dizi Şahmeran’da Serenay Sarıkaya ile baş rolü paylaştı.

Burak Deniz müjdeyi verdi; Şahmeran dizisinin yayın tarihi ortaya çıktı! 8

Dizinin Adana’da yapılan çekimleri sona erdi. Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya hayranları diziyi merakla beklemeye başladı. Burak Deniz, geçtiğimiz gün verdiği bir röportajda, Şahmaran’ın yayın tarihi hakkında bilgi verdi. Deniz, dizinin Eylül ayında yayınlanacağını açıkladı.

Yönetmen koltuğunda Umur Turagay’ın oturduğu ve senaryosunu Pınar Bulut’un kaleme aldığı Şahmaran dizisi, fantastik öğeler barındırıyor. Şahmeran, konusu ve oyuncu kadrosu ile gelecek sezonun en iddialı dijital dizileri arasında yer alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz ile birlikte, Mert Ramazan Demir, Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Mehmet Bilge Aslan, Ebru Özkan, Nil Sude Albayrak, Berfu Halisdemir’in de aralarında bulunduğu iddialı oyuncular yer alıyor.

Burak Deniz müjdeyi verdi; Şahmeran dizisinin yayın tarihi ortaya çıktı! 9

Şahmaran’ın çekimlerinden sonra, bir süre dinlenen Burak Deniz ayrıca, bir ay içinde bir sinema projesinin olduğunu da söyledi.

Oyuncu, yönetmen Ozan Açıktan’ın çekeceği Gidenler adlı filmde rol alacak. Oyuncunun filmdeki partneri ise daha önce ‘Yarım Kalan Aşklar’ adlı dizide birlikte rol aldığı Dilan Çiçek Deniz. Birbirlerine çok yakıştırılan ikili, şimdi de Gidenler isimli sinema filminde bir arada olacak.