Ana sayfa Dizi Haberleri Şimdiden büyük bir merakla beklenen Ay Yapım dizisi Üç Kuruş’tan güzel haber!

Şimdiden büyük bir merakla beklenen Ay Yapım dizisi Üç Kuruş’tan güzel haber!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sıra dışı tanıtımıyla duyurulduğu ilk günden bu yana büyük bir merak uyandıran Üç Kuruş dizisinden gelen her haber büyük bir heyecan yaratıyor. Ay Yapım’ın Show TV için çekme hazırlandığı Üç Kuruş dizisinden bir haber daha geldi.

Show TV’nin reyting rekorları kıran dizisi Çukur’un final bölümünde gösterilen bir duvar yazısıyla ilk duyurusu yapılan Üç Kuruş dizisiyle ilgili çalışmalar sürüyor. Ancak merakla beklenen diziden yeni haberler deyim yerindeyse damla damla geliyor.

Gelen son güzel haber ise, iddialara göre dizinin ekim ayı gibi ekranlarda olacağı. Dolayısıyla Üç Kuruş, eylülde yeni sezonun başlamasıyla birlikte ekrana gelmeyecek. Daha sonra izleyiciyle buluşacak. Bunun en önemli sebebi muhtemelen oyuncu kadrosunun oluşturulmasında yaşanan sıkıntı.

Şimdiden büyük bir merakla beklenen Ay Yapım dizisi Üç Kuruş'tan güzel haber! 7

Biri seri katil, biri mafya, diğeri polis olan üç farklı erkeğin hikayesinin anlatılacağı Üç Kuruş dizisinin bugüne kadar tek oyuncusu belli oldu. O da Uraz Kaygılaroğlu. Halen Cem Yılmaz’ın Netflix için çektiği Erşan Kuneri dizisinin çekimlerine devam eden oyuncu Üç Kuruş’ta kumarhane sahibi Kartal’ı canlandıracak.

Dizinin ikinci erkek oyuncusu için ise Ekin Koç’a teklif götürüldü. Teklife sıcak baktığı söylenen Ekin Koç hala yanıtını vermedi. Son olarak Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde izlediğimiz genç oyuncu eğer teklifi kabul ederse polis memuru Efe’yi canlandıracak.

Gelen haberlere göre Ay Yapım’ın patronu Kerem Çatay, dizinin oyuncu kadrosunu oluştururken çok titiz davranıyor. Çatay’ın daha önce rol teklif ettiği Çağatay Ulusoy ve Taner Ölmez’den olumsuz yanıt gelmişti.

İzleyici ise Üç Kuruş dizisiyle ilgili gelecek haberlere kulak kesilmiş durumda. Özellikle de Çukur izleyicileri. Zira Üç Kuruş da Çukur gibi aksiyon dolu bir dizi olacak.