Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sinem Ünsal için büyük bir masal sona erdi! Onur Tuna bu masaldan çok etkilendi!

Sinem Ünsal için büyük bir masal sona erdi! Onur Tuna bu masaldan çok etkilendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisiyle öne çıkan isimlerden birisi de Sinem Ünsal oldu… 64 bölüm süren macerada Nazlı karakteri ile ekran başındaki milyonları büyüleyen oyuncu, hem güzelliği ile hem de yetenekleri ile öne çıktı. Sosyal medyada da çok konuşulan Sinem Ünsal, kariyerinde çok önemli bir iki sezon geçirdi.

Mucize Doktor sayesinde çok geniş kitlelere ulaşan ve hayran kitlesini de katlayan Sinem Ünsal için bu projeye veda etmek hiç de kolay olmadı. Oyuncu, Kamera Arkası programına duygularını ifade etti.

Sinem Ünsal, “Benim için bir masal gibiydi. İyisiyle, kötüsüyle geçti. Ama tatlı sona bağlandı” diye konuştu. Canlandırdığı Nazlı karakteri üzerinden izleyicilere bir kez daha mesaj veren oyuncu, “Nazlı hep olduğun gibi ol. Kimseden etkilenme, aşkla yaşa” diye konuştu.

Dizide Ferman Eryiğit olarak izlediğimiz Onur Tuna da başarılı bir proje yaptıklarını ifade etti. Oyuncu, “İyimser bir hikayeydi, o yüzden beni çok etkiledi. Güzel bir serüvendi” dedi.

Onur Tuna, otizimli bir bireyin hikayesini çok iyi yansıttıklarını düşündüğünü de belirtti. Oyuncu, “İyi ben oynadım ve iyi ki böyle bir ekiple beraber oynama fırsatı buldum bu karakteri. O yüzden çok mutluyum. Mucize Doktor’u izledikleri için de buradan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.