Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı patlattı! Final yapan Çukur bile Maraşlı’yı geçemedi! Aşkın Tarifi ortalama başladı!

Maraşlı patlattı! Final yapan Çukur bile Maraşlı’yı geçemedi! Aşkın Tarifi ortalama başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Düşük reytingleri sebebiyle finaline karar verilen ve bu karar sebebiyle izleyicisinin hem yapımcıları hem de yayınlandığı kanala büyük tepki gösterdiği Maraşlı dizisi, sosyal medyada yine büyük bir başarıya imza attı. Dizi, reyting birincisi olan Çukur’un final bölümünü bile geride bıraktı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 7 Haziran Pazartesi günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazartesi gününün galibi ATV dizisi Maraşlı oldu.

Maraşlı patlattı! Sezon finali yapan Çukur bile Maraşlı'yı geçemedi! Aşkın Tarifi ortalama başladı! 3

Düşük reytingleri gerekçesiyle finaline karar verilen Maraşlı’nın izleyicisi dizisine sahip çıkmaya devam ediyor. Alina Boz ve Burak Deniz’in başrollerini paylaştığı dizi, dün akşam yayınlanan 21. bölümünde ortalama bir reyting aldı. Ancak sosyal medyada ise liderliği elden bırakmadı. Sosyal medyada hakkında 170.631 gibi rekor denilebilecek paylaşım yapılan Maraşlı, final yapan fenomen dizi Çukur’u bile geride bıraktı.

İzleyiciler uzun süredir Show TV dizisi Çukur’un final bölümünü bekliyordu. Dört sezondur yayınlanan dizi oldukça gösterişli bir şekilde ekranlara veda etti. Final bölümüyle reytinglerde tüm birincilikleri elde ederken sosyal medyada ise ikinci oldu. Sosyal medyada yapılan 106.162 paylaşımla Çukur, final bölümüyle Maraşlı’nın gerisinde kaldı.

Dün gecenin büyük bir merakla beklenen bir diğer dizisi ise Aşkın Tarifi’ydi. Serra Arıtürk ve Kadir Doğulu’nun başrollerini paylaştığı dizinin ilk bölümü yayınlandı. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk ikilisinin uyumu ve enerjisi gayet iyi olsa da dizi hem reytinglerde hem de sosyal medyada ortalama bir sonuç aldı. Daha ilk bölümü olmasına rağmen Kanal D’nin yeni dizisiyle ilgili olarak sosyal medyada yapılan paylaşım sayısı 7.925’te kaldı.

Maraşlı patlattı! Sezon finali yapan Çukur bile Maraşlı'yı geçemedi! Aşkın Tarifi ortalama başladı! 4

Farklı konusu ve başarılı oyunculuk performanslarına rağmen hem reytinglerde hem de sosyal medya paylaşımlarında çok zayıf kalan Kağıt Ev dizisi ise dün akşam final yaptı. Nur Fettahoğlu ve Erdal Beşikçioğlu’nun başrollerini paylaştığı Star TV dizisi hakkında sosyal medyada 908 paylaşım yapıldı.