Ana sayfa Sosyal Medya Taner Ölmez’in Mucize Doktor’un Ali Vefa’sın vedası hiç kolay olmadı!

Taner Ölmez’in Mucize Doktor’un Ali Vefa’sın vedası hiç kolay olmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında 2 sezon boyunca büyük başarılar kazanan Mucize Doktor dizisi, hayranlarına önceki hafta veda etti. 64. bölümü ile birlikte final yapan dizinin ardından hayranlar gözyaşı döktü. Taner Ölmez, 2 sezonluk macerada büyük bir yükü omuzladı ve Ali Vefa karakteri ile de çok etkileyici performanslar ortaya koydu.

Ünlü oyuncunun akıllara yazılan bu karaktere vedası da kolay olmadı.Dizinin 3. sezonunun olmamasını Sinem Ünsal, “Tadında bitirmek, zirvede bırakmak” olarak ifade etmişti. Kulislere yansıyan detaylar ise Taner Ölmez’in çok yorulduğu ve artık bu şekilde devam edemeyeceğini söylediği için Mucize Doktor’un final yaptığı bilgileri gelmişti.

Mucize Doktor dizisine hüzünlü bir şekilde veda eden Taner Ölmez, bu karakteri özleyeceğini de söyledi. Oyuncu, “Çok özleyeceğim onu. Onu gerçekten ağlarım herhalde. Söyleyebileceğim bir şey yok. Çok özleyeceğim çocuğu. Gerçekte, ah be kardeşim ah be güzel kardeşim diyeceğim” diye konuştu.

Taner Ölmez, Mucize Doktor serüvenini anlatamayacağını, çok uzun olduğunu, bir kaç cümle ile anlatılabilecek bir yolculuk olmadığını söyledi.

Ölmez, “Öncelikle çok heyecanlı ve çok stresli bir işti benim için. Gerçekten, başlangıçta özellikle. Ama inanılmaz da keyifli bir yolculuktu. Böyle güzel şeyler, böyle zor yollardan geçiyor zaten. O yüzden Mucize Doktor benim için hayatım boyunca unutamayacağım bir iki sene, 64 bölüm” ifadesini kullandı.

Dizi oyuncularının açıklamalarını Kamera Arkası programında bulabilirsiniz.