Ana sayfa Sosyal Medya Sinem Ünsal, Mucize Doktor’da kaynaştığı çocuk oyuncu ile yeni dizide buluşuyor

Sinem Ünsal, Mucize Doktor’da kaynaştığı çocuk oyuncu ile yeni dizide buluşuyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Sinem Ünsal’ın Elbet Bir Gün dizisinde küçüklüğünü bakın kim canlandıracak? Ünlü oyuncu Sinem Ünsal, özellikle Mucize Doktor dizisindeki Nazlı karakteri ile gönülleri kazandı. Taner Ölmez ile başrolde çok iyi bir iş çıkartan oyuncu, geniş bir hayran kitlesine kavuştu. 2 sezon süren dizi sayesinde adeta kariyerinde zıplama yaşayan Sinem Ünsal’a bir çok dizi teklifi de yapıldı.

Sinem Ünsal kendisine gelen yapımlar arasında yine bir dram işi olan Elbet Bir Gün isimli diziyi tercih etti. Oyuncu, yakında sete çıkacak ve Şebnem Bozoklu ile birlikte başrolde yer alacak. Sinem Ünsal’ın canlandıracağı Gizem karakterinin çocukluk dönemiyle ilgili birçok sahne de yer alacak.

İşte Ünsal’ın canlandıracağı Gizem’in çocukluk halini yine tanınmış bir çocuk oyuncu üstlenecek. Deli Gönül dizisiyle 2017 yılında setlere adım adan Ecrin Moğultay, farklı yapımlarda dikkat çekmişti. Çukur dizisinde Saadet’in küçüklüğünü de canlandıran Ecrin Moğultay, en son Aykut Enişte isimli sinema filminde dikkat çekmişti.

Sinem Ünsal, Mucize Doktor'da kaynaştığı çocuk oyuncu ile yeni dizide buluşuyor 8

Ecrin Moğultay’ın Sinem Ünsal’ın çocukluğunu canlandırması için kadroya dahil edildiği ortaya çıktı. Aslında Ecrin Moğultay’ı dizi hayranları Mucize Doktor’dan da tanıyacaktır. Nisan ayında yayınlanan bölümde çocuk oyuncu olarak Moğultay dizide konuk olmuştu.

Sinem Ünsal, Mucize Doktor'da kaynaştığı çocuk oyuncu ile yeni dizide buluşuyor 9

Sinem Ünsal ile Ecrin Moğultay bu sefer daha uzun süreli bir televizyon dizisinde yeniden bir arada olacak.

Çocuk oyuncu olarak kadroya katılan Moğultay, instagram hesabından sevincini şu sözlerle aktarda: Çok yakında biz geliyoruz! Fox Tv’nin yeni dizisi olan, Sinem Ünsal ve Şebnem Bozoklu’nun başrollerini paylaştığı, “Elbet Bir Gün” dizi kadrosuna bende dahilim. Ekranlarınıza konuk olmak için sabırsızlanıyoruz!”