Ana sayfa Dizi Haberleri Sipahi dizisinin başrolü Kaan Yıldırım, Teşkilat dizisine rakip olmak istemiyor!

Sipahi dizisinin başrolü Kaan Yıldırım, Teşkilat dizisine rakip olmak istemiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sipahi dizisi için Kaan Yıldırım yoğun bir ön hazırlık süreci yaşıyor. Silah ile atış talimleri yapan, formuna dikkat eden ve aksiyon dolu sahneler için çeşitli eğitimler alan ünlü oyuncu, yakında izleyicilerin çok ilgisini çekecek bir karakter ile ekranda olacak.

Show TV’de yayınlanacak olan Sipahi, bir istihbarat ajanının hikayesi olacağı için çatışmanın, patlayan bombaların, aksiyon dolu anların hiç bitmeyeceği bir kurgu ile geliyor. Özge Gürel’in kadın başrol olarak Sipahi dizisine katılması da ekibi güçlendirdi. Kaan Yıldırım’ın önerisi ile Sipahi dizisinin hikayesini okuyan Özge Gürel, hem diziyi hem de canlandıracağı karakteri beğendiği için projeyi kabul etti.

Kaan Yıldırım da heyecanla dizinin ekranda izleyicilerle buluşmasını bekliyor. Sipahi dizisinin çekimleri de başladı ve oyuncular yeni ortama alışmaya çalışıyor. Oyuncu, “Karakteri güzel buldum, oynaması zevkli, heyecan duyduğum bir karakter. Mutlu çalışmaya başladık” dedi.

Senaryonun çok güzel olduğunu açıklayan Kaan Yıldırım, her şeyin iyi ve güzel olmasını diledi. Oyuncu, Korkut Ali Türkoğlu isimli çok başarılı bir istihbarat ajanını canlandıracak.

Sipahi dizisinin başrolü Kaan Yıldırım, Teşkilat dizisine rakip olmak istemiyor! 7

Ne yapacağı belli olmayan birisi olan Korkut Ali, farklı yönleri ile izleyicileri de kendisine çekecek. Kaan Yıldırım, “İşimizde çok aksiyon var o da beni cezbetti” diyerek dizinin güzel bir proje olacağına değindi.

Sipahi dizisinin yoğun çekim programı devam ediyor ve Show TV’nin ne zaman yayın planına alacağı herkesin merak ettiği bir konu. Dizinin yayın günü de başarı konusunda çok belirleyici olacaktır.

Sipahi dizisi hem hikayesi hem de bir istihbarat ajanı temalı olduğu için üç sezondur devam eden TRT1’in Teşkilat isimli dizinin benzeri olarak anılıyor. Pazar akşamları yayınlanan Teşiklat’ın başrolünde Murat Yıldırım ile Deniz Baysal bulunuyor.

Teşiklat’ın olması nedeniyle, dizinin pazar günü yayınlanacağını zannetmediğini belirten Kaan Yıldırım, bir rekabet ortamı istemediklerini ifade etmiş oldu. Ancak oyuncu, yayın planlamasının oyuncuları ilgilendirmediğini ve bu tür konulara Show TV yetkililerinin karar vereceğini de özellikle belirtti.

Başak Gümülcinelioğlu, Nurettin Sönmez, Kerem Alışık, Çağdaş Onur Öztürk, Erkan Bektaş ve Sinan Tuzcu gibi dikkat çeken oyunculardan kurulu bir kadrosu bulunan Sipahi dizisinin, yeni sezonun en başarılı projelerinden birisi olması bekleniyor.