Ana sayfa Sosyal Medya Cem Yılmaz’dan Tuba Büyüküstün’e pek çok ünlü isim Halit Kıvanç’ı duygusal sözlerle uğurladı!..

Cem Yılmaz’dan Tuba Büyüküstün’e pek çok ünlü isim Halit Kıvanç’ı duygusal sözlerle uğurladı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Usta sunucu Halit Kıvanç’ın vefat haberi sanat camiasını yasa boğdu. Kıvanç’ın cenazesi bugün toprağa verilecek. 97 yaşındaki  Halit Kıvanç’ın vefat haberini sosyal medya hesabından duyuran oğlu Ümit Kıvanç mesajında, “Halit Kıvanç’ı kaybettik. Bizimle birlikte sevenlerinin de başı sağolsun. Cenaze 27 Ekim Perşembe, öğle namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı içindeki camiden kalkacak, aynı mezarlığa defnedilecek” dedi.

Halit Kıvanç’ın ardından ünlü komedyen Cem Yılmaz instagram hesabında usta sunucunun bir fotoğrafını yayınlayarak altına; “Siyah Beyaz yılların en renkli ismi, kıymetli büyüğümüz Halit Kıvanç’ın mekanı cennet olsun.Tüm sevenlerinin başı sagolsun.Nur içinde yat Halit abi” yazdı.

Cem Yılmaz'dan Tuba Büyüküstün'e pek çok ünlü isim Halit Kıvanç'ı duygusal sözlerle uğurladı!.. 10

Oyuncu Tuba Büyüküstün de sosyal medyada yaptığı paylaşımla Halit Kıvanç’a “Hiç veda edilmeyecek üstad” sözleriyle veda etti.

Cem Yılmaz'dan Tuba Büyüküstün'e pek çok ünlü isim Halit Kıvanç'ı duygusal sözlerle uğurladı!.. 11

Yılmaz Erdoğan ise paylaşımında, “Güle güle Halit ağbi, herşeyi en güzel sen sundun , sen konuştun…” ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz'dan Tuba Büyüküstün'e pek çok ünlü isim Halit Kıvanç'ı duygusal sözlerle uğurladı!.. 12

Oyuncu Zafer Algöz ise instagram hesabında, usta sunucu ile hafızasında yer eden bir anısını şu sözlerle anlattı; “Bursa’da Heykel yanında Dilek sineması vardı gencliğimizde. Dev bir afiş gördük. ‘1974 Dünya Kupası dev perdede ilk defa’  Hemen altında kocaman bir isim. Halit Kıvanç’ın sesinden. Özellikle radyodan maç anlattığında zaten görmüş kadar olurduk. Halit ağabey ruhun şad, mekanın cennet olsun. Onun adını tarihe yazmak da boynumuzun borcu olsun.”

Cem Yılmaz'dan Tuba Büyüküstün'e pek çok ünlü isim Halit Kıvanç'ı duygusal sözlerle uğurladı!.. 13