Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Kalp dizisinde büyük soru işareti! Sevilay ve Cihan aşklarına sahip çıkacak mı?

Siyah Kalp dizisinde büyük soru işareti! Sevilay ve Cihan aşklarına sahip çıkacak mı?

tarafından ker_def

Show TV’nin, Tims&B Productions imzalı, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği dizisi ‘Siyah Kalp’in merakla beklenen yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı.

Yayınlanan tanıtımda Cihan ve Sevilay düğün sonrası onlar için süslenen odayı görüp isyan ederken Sevilay, Cihan’a evliliği kabul ettiği için hesap soruyor. İkizler, Sumru’ya geçmişin hesabını sormakta kararlıyken konakta neler olacağı merak konusu oluyor.

Nuh ve Melek aşklarının da hesabını soruyor, Cihan ve Sevilay’ın tutumu ikizleri bir kez daha yenilgiye uğratıyor. Yayınlanacak bölümde ‘Sevilay ve Cihan aşklarına sahip çıkacak mı?’ sorusu akıllara geliyor.

Dizinin geçen hafta yayınlanan 6. bölümünde ise konakta yeniden nikah hazırlıkları yapılırken hiçbir şeyden haberi olmayan ikizler de Nuh’un arkadaşının kazası üzerine Aksu’ya gitmek zorunda kaldılar. Konağa geldiklerinde Cihan ve Sevilay’ı yeniden nikah masasında gören Nuh ve Melek büyük bir şok yaşadı. Bu gelişmelerden sonra 7. yeni bölüm daha da büyük merakla beklenmeye başlandı.

Yönetmenliğini Ali Balcı’nın, senaryosunu Yıldız Tunç’un üstlendiği Siyah Kalp’in kadrosunda Ece Uslu (Sumru), Aras Aydın (Nuh), Hafsanur Sancaktutan (Melek), Leyla Tanlar (Sevilay), Burak Tozkoparan (Cihan), Esra Dermancıoğlu (Hikmet), Burak Sergen (Samet), Genco Özak (Esat), İlker Aksum (Tahsin), Bülent Polat (Bünyamin), Ayşe Tunaboylu (Enise), Gözde Cığacı (Canan), Derin İnce (Harika), Deniz Karabaş (Esma), Ferda Işıl (Sakine) ve Işıl Yücesoy (Nihayet) gibi birbirinden başarılı ve usta isim yer alıyor.

Siyah Kalp, yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV’de!