Ana sayfa Dizi Haberleri Şok Şok! Kanal D yeni dizisinden kısa sürede vazgeçti!

Şok Şok! Kanal D yeni dizisinden kısa sürede vazgeçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yeni sezonda izleyicilerle ilk buluşan dizilerden birisi Kırık Hayatlar oldu. Geçen sezon Yaralı Kuşlar isimli yapım ile günlük dizi işine adım atan Kanal D, bu sefer de aynı formatta Kırık Hayatlar’ı izleyicilerin karşısına çıkarttı.

Yaralı Kuşlar dizisini uzun süre devam ettiren Kanal D, Kırık Hayatlar için ise ilginin az olması nedeniyle kısa sürede vazgeçti… Hafta içi saat 11.00’da izleyicilerle buluşmakta olan Kırık Hayatlar dizisi 42. bölümden sonra Kanal D ekranında olmayacak.

Kanal yönetimi aldığı karar üzerine Kırak Hayatlar dizisine final yaptırmadı ama teve2 isimli yan kuruluşuna devretti. Kanal D’nin Kırık Hayatlar ile bir kez daha günlük dizi noktasında hüsrana uğradığı ortaya çıkmış oldu.

Kırık Hayatlar yeni bölümleriyle teve2’de ekrana gelmeye devam edecek. 25 Ekim Pazartesi gününden itibaren dizinin 43. bölümü ve sonraki bölümleri teve2’de izleyebilirsiniz.

Başrollerini Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz’ın paylaştığı dizinin yapımını Nöbetçi Yapım, yapımcılığını ise Berna Akpınar ile Metin Namlısesli üstleniyor.

Sevilen dizi Kırık Hayatlar 25 Ekim’den itibaren hafta içi her gün saat 13.00’da teve2’de ekran ömrüne devam edecek.