Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin Elkızı dizisinde sihirli cümle söylendi, kadın izleyici bekleniyor!

Fox TV’nin Elkızı dizisinde sihirli cümle söylendi, kadın izleyici bekleniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamı izleyicilerle ilk kez buluşacak olan Elkızı isimli yeni Fox TV dizisinden önemli bir mesaj var. Dizinin başrolünde yer alan Sevda Erginci, kadın izleyicileri ekrana çekecek olan sihirli sözleri söyledi.

Televizyonda güçlü kadınlar görmek isteyen, sürekli ezilen ve haksızlık yapılan kadın karakterlerden sıkılanlar için yeni bir alternatif doğuyor.. 23 Ekim Cumartesi akşamı Elkızı disisinde Ezo karakteri birçok kadın izleyiciyi tatmin edecek bir güçlü kadın portresi ortaya koyayacak.

Güçlü kadın hikayesi arayanlar Sevda Erginci’nin Elkızı dizisini izleyebilir. Oyuncu da yaptığı açıklamada Ezo karakterinin ezilmeyi kabul etmeyerek intikamını alma hikayesine hayranlarını davat etti.

FOX’un cumartesi günü ekran yolculuğuna başlamaya hazırlanan yeni dizisi “Elkızı”nın yeni tanıtımı yayınlandı. Yoğun ilgi gören tanıtımda Ezo’nun sözleri çok konuşuldu. “Soyadımı katil babamdan aldım ama insanlığımı annemden, ben annemin kızıyım” sözü çok dikkat çekti. Sosyal medyada Ezo’nun bu sözleri konuşuldu.

Sevda Erginci, izleyicilere şu mesajı yolladı: “Elkızı’nı izleyenler; aşk, intikam, hırs ve entrika bulacaklar. Dizi; başına ne gelirse gelsin bunun karşısında ezilmeyip güçlü duran bir kadın olan Ezo’nun ezilmeyi kabullenmeyip intikam almasını konu alıyor. Öte yandan dizide bir ötekileştirme de var. Bu da Türkiye’de çok rastlanan bir şey; kendi kanından olmayan çoğu zaman ötekileştiriliyor. Biz de seyirciye bu ötekileştirmeyi acıklı bir şekilde izleteceğiz.”

Ezo’nun acı dolu hayat hikayesini ekranlara taşımaya hazırlanan dizinin kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

“Sevda Erginci, Fikret Kuşkan, Perihan Savaş, İsmail Ege Şaşmaz, Münir Can Cindoruk, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Alayça Öztürk, Fırat Doğruloğlu, Nur Yazar, Çağla Şimşek, Sinan Arslan, Pelinsu Çileli ve Macit Koper.”

“Elkızı”, 23 Ekim Cumartesi günü ilk bölümüyle FOX’ta.