Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Son dakika açıklaması! Börü 2039’un yayın saatinde değişiklik var!

Son dakika açıklaması! Börü 2039’un yayın saatinde değişiklik var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – BluTV’nin yeni dizisi Börü 2039 bugün öğlen saatlerinde BluTV’de yayına gireceği açıklanmıştı. Ancak daha sonra yapılan açıklamada dizinin adına yakışır bir şekilde 20:39’da ekrana geleceği duyuruldu.

Alper Çağlar’ın seri yaratıcısı olduğu ve Doruk Acar ile yapımcılığını üstlendiği özel yapımı Börü 2039 uzun zamandır izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. BluTV’den yapılan açıklamada dizinin bugün saat 12:00’de ekrana geleceği duyurulmuştu.

Ancak saat 11:00 sıralarında diziyle ilgili yeni bir açıklama geldi. Açıklamayı BluTV’nin kurucusu ve genel müdürü Doğan Yalçındağ yaptı. Yalçındağ sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Börü 2039 öğlen saat 12 yerine akşama doğru yayına girebilecek Anlayışınız için teşekkürler” diye yazdı. Yalçındağ, dizinin yayın saatiyle ilgili kesin bir açıklama ise yapmadı.

Son dakika açıklaması! Börü 2039’un yayın saatinde değişiklik var! 10

Ancak daha sonra dizinin yönetmeni Alper Çağlar tarafından yapılan açıklamada Börü 2039’un 20:39’da ekrana geleceği duyuruldu. Çağlar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Arkadaşlar BÖRÜ 2039 bölümü bu akşam BluTV’de 20:39’da olacak. 12:00 diye planlamıştık ama 2039’a yakışan 20:39’da girmek.” diye yazdı.

Son dakika açıklaması! Börü 2039’un yayın saatinde değişiklik var! 11

Bu durum kimi izleyicilerin hayal kırıklığı yaşamasına neden oldu. Bir izleyici hayal kırıklığını “Bir kere olsun şaşırtın yahu. Zaten 1 bölüm onu da yayına hazırlamak çok mu zor? Kaçak izlemeyelim katkımız olsun diyoruz ama karşılığını alamıyoruz. 28 Aralık diye aylar evvel duyuruyorsunuz sonra saat koyuyorsunuz şimdi erteliyorsunuz..” sözleriyle dile getirdi.

Son dakika açıklaması! Börü 2039’un yayın saatinde değişiklik var! 12

Bir başka izleyici de her şeylerini buna göre ayarladıklarını ve büyük bir hayal kırıklığı yaşadıklarını söyledi ve “Tüm işleri ona göre ayarlamıştık. Yemeği bile ofise söylemiştik, dakika saymaya başlanmıştı artık. Bu haber üzdü şu an.” diye yazdı.

Son dakika açıklaması! Börü 2039’un yayın saatinde değişiklik var! 13

Kadrosunda Murat Arkın, Tuğba Sunguroğlu, Tuğçe Açıkgöz, Doğan Bayraktar, Cenay Türksever, Ozan Ağaç, Ahmet Pınar, Cansel Elçin, Deniz Uğur ve Emir Benderlioğlu gibi isimlerin buluştuğu proje alışılmışın dışındaki dünyası ve hikayesinin yanı sıra çekimlerde kullanılan teknolojilerle de dikkat çekecek.