Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyayı sallayan Arka Sokaklar endişesi!

Sosyal medyayı sallayan Arka Sokaklar endişesi!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar dizi hayranları endişeli… Bunun nedeni ise Rıza Baba karakterini canlandıran Zafer Ergin konusunda yeni bir gelişme olma ihtimali…

İhtimal diyoruz çünkü bir bilgi yok. Sadece dizinin resmi hesabından yapılan paylaşımda “Rıza Baba” göndermesi dikkat çekti. Dizi hayranları, “Rıza Baba’ya ne oldu?” sorusunu sormaya başladı.

Sosyal medya ortamında bu konuda birçok paylaşım yapıldı. Bu durumu yorumlayan hayranlar heyecan artırmak için Rıza Baba’ya bir şey olmuş gibi hissiyat yayılmaya çalışıldığını da yazıyor.

Türk televizyon tarihinin 16 sezondur devam eden, en uzun soluklu fenomen dizisi “Arka Sokaklar” da Zafer Ergin’in canlandırdığı Rıza Baba karakteri dizinin sevenleri tarafından merak konusu oldu.

Arka Sokaklar ve Kanal D sosyal medya hesaplarından siyah bir zemin üzerinde Rıza Baba hastagı açılması ‘Rıza Baba’ya ne oldu?’ sorusunu akıllara getirdi.

Sosyal medyayı sallayan Arka Sokaklar endişesi! 7

Arka Sokaklar, Cuma akşamları yayınlanıyor ve büyük bir hayran kitlesi var. Son dönemde dizinin birincilikler alamadığını görüyoruz. Reytinglerde Cuma rekabetinde artık birinci olmak çok zor.

Arka Sokaklar ekibi de heyecanı artırarak yeniden reytinglerde yükselmek için çaba harcıyor gibi bir izlenim de var. Rıza Baba konusu Ocak ayına kalacak. Çünkü dizinin 31 Aralık Cuma günü yeni bölümü yayınlanmayacak.