Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz bitirilince yerine gelen Elkızı aynı akıbeti yaşıyor!

Son Yaz bitirilince yerine gelen Elkızı aynı akıbeti yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında dizi tutturma konusu artık bir sorun olarak sık sık karşılaştığımız bir durum… Kanalın yapımları düşük reytingler alıyor ve geçen yıllara göre de izleyici ilgisinin azaldığına şahit oluyoruz. Kanal yönetiminin birçok dizi hazırlatıp bunların arkasında durmaması ve izleyicilerle empati yapmaması izleyicilerin Fox TV dizilerine temkinli yaklaşmasına neden oldu.

İyi hikayeler ve güçlü oyuncu kadrolarına rağmen Fox TV dizileri bu sezon beklentileri karşılamaktan uzak görünüyor. Bu yapımlardan birisi de Elkızı… Dizinin akıbeti iyi görünmüyor… Sevda Erginci, İsmail Ege Şaşmaz ile Perihan Savaş’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk 5 bölümü yayınlandı. Reytingler ortalamanın altında gelmeye devam ediyor.

Elkızı dizisi hatırlanacağı üzere Son Yaz isimli dizinin yerine başladı. Etkili hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile ilk sezonda başarılı sonuçlar alan Son Yaz, ikinci sezonda da devam etmesi istenen bir proje olmuştu.

İkinci sezon için de kadro genişletildi ve güçlendirildi, hikayede de önemli değişimler yaşanarak Son Yaz yayın hayatına Cumartesi akşamları yeniden döndü. Ancak dizinin ikinci sezondaki ömrü sadece 5 bölüm oldu. Toplamda 26 bölüm yayında kalan dizinin elde ettiği reytingler düşük bulunduğu için yayından kaldırılmasına karar verilmişti.

Son Yaz’dan daha iyi sonuçlar alması arzu edilerek yayına sunulan Elkızı ise beş haftalık periyotta çok da iyi sonuçlar alamadı. Dizinin ortalamanın altında kalan reytinglerinin Son Yaz’ın reytinglerine benzer olması da dikkat çekiyor.

Fox TV, Son Yaz dizisini kaldırmasaydı da Elkızı’nın elde ettiği oranları alması mümkündü… Kanal yönetimi sosyal medyadan gelen itirazlara da kulağını tıkadı ama reyting hedefinde Elkızı dizisi de beklentileri karşılayamadı.

Şimdi Elkızı dizisinin akıbeti merak konusu oldu. Son Yaz’da olduğu gibi düşük reytingler sonrası Elkızı dizisi için bir final kararı verilir mi, bilinmiyor. Ancak Fox TV’nin fazla sabırlı olmadığını herkes iyi biliyor.

İşte 27 Kasım Cumartesi akşamı yayınlanacak olan Elkızı dizisinin 6. bölüm fragmanı: