Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz çok bekletti ama bu sahnelere inanamayacaksınız!

Son Yaz çok bekletti ama bu sahnelere inanamayacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizi hayranları çıldırmak üzere. Çünkü iki Cuma geçti ve yeni bölük yok… Oysaki hikaye bir harika gidiyordu ve verilen bu ara da birçok kişinin hoşuna gitmedi. Elbette ki bu durumun önemli bir nedeni vardı. Çeşme’de çekilen dizinin setinde yaşanan koronavirüs sorunları çekimleri etkiledi. Ayrıca bu hafta da bayram günü olması nedeniyle Son Yaz dizisi ekrana gelmedi.

22. bölümü ile birlikte sezon finali yapacak olan Son Yaz dizisinden 4 bölüm kaldı… 19. yeni bölümü de 21 Mayıs Cuma akşamına kadar izleyiciler beklemek durumunda kalacak. Ancak izleyicileri sabırsızlandıran, meraklandıran ve çılgına çeviren bu 2 haftalık aradan sonra yeni bölümün çok güzel sahnelerle dolu olması bir teselli kaynağı olabilir.

Akgün ile Yağmur’un sinema keyfinden ön izleme görüntüleri yayınladı. En azından dizinin ekibi sıklıkla fragman paylaşarak dizi hayranlarının bir nebze de olsa bu bekleyiş sırasında modunu yükseltiyor…

Son Yaz dizisinde Alperen Duymaz ile Hafsanur Sancaktutan ikilisi çok başarılı bir dizi çifti oldu. Akgün ve Yağmur karakterlerinin her hali izleyicileri mutlu ediyor. Son Yaz 19. bölümde Akgün, Yağmur’un hayalini gerçekleştiriyor.

Yaz sinemasında Yağmur’a müthiş bir sürpriz yapan Akgün, izleyicileri de kalbinin tam ortasında vuracak gibi görünüyor.

İşte Son Yaz dizisinin 19.bölümünden ön izleme görüntüleri: