Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisine kilitlenen Kerem Bürsin, Hande Erçel sorulunca konuşmakta zorlandı!

Sen Çal Kapımı dizisine kilitlenen Kerem Bürsin, Hande Erçel sorulunca konuşmakta zorlandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı son dönemin yükselen romantik komedi dizisi olarak dikkatleri çekti. Her ne kadar sezon finaline doğru son bölümlerde reytingleri bir hayli düşmüş olsa da, yaz ekranında dizinin geçen sezon gibi yine çok iyi sonuçlar alması da beklentiler arasında.

Sen Çal Kapımı dizisi ayrıca İtalya’nın ardından Sırbistan’da da yayına girecek. Yani dizi dünyaya yayılmaya devam ediyor ve yurt dışı başarısı da Kerem Bürsin ve Hande Erçel hayranlarının artmasında çok önemli bir faktör konumuna geldi.

Sen Çal Kapımı dizisi ekibi bir araya geldi ve ikinci sezon ilk fragmanı da yayınlandı. Yani artık sete dönme, çalışma ve yaz aylarını sette geçirme dönemi. Zaten Kerem Bürsin de tatilin kendilerine iyi geldiğini ama artık işe dönme vaktinin de geldiğini söyledi.

Oyuncu, seti de arkadaşlarını da çok özledi. İşi çok özlediğini iki üç kez tekrar eden oyuncu, şunları söylüyor: “Çok çok özledik. Tabii ki dinlenmek iyi geldi. Yazdan beri çalıştığımız için biraz dinlenmeye ihtiyacımız vardı. Hem bizim için hem ekip için iyi oldu. özledik, çok özledik. Artık senaryomuz da geldi, artık senaryoya odaklanıp sete çıkacağız. Artık set moduna dönüyoruz.”

Maldivler tatilinin de çok iyi geçtiğini belirten oyuncu, “Tatlıydı, gerçekten güzel yermiş” diyen Kerem Bürsin, aşk konusundaki soruları da yanıtladı. Oyuncunun konuşmakta zorluk çektiği anlar videoda ve o bölümlerin bir hayli sempatik olduğunu izleyenler görecektir.

Aşk iddialarını ilk kez kabul eden oyuncu, “Hiçbir zaman gizlemedik, hiç öyle şeylere girmeye gerek yok” diye konuştu ve aşkın Maldivler’de başlamadığını da kabul etti.

Aşk konusunda konuşmakta sıkıntı yaşayan oyuncu, aralarındaki beraberliğin setteki arkadaşlık ile başladığını ve sonra da birbirlerine aşık olduklarını anlatmaya çalıştı ama sözler bir türlü ağızından net olarak çıkmadı.

Videodan Kerem Bürsin’in aşk iddialarını ilk kez kabul ettiği anları izleyebilir ve kelimeleri seçmekte, konuşmakta ne kadar zorlandığını görebilirsiniz.