Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizi piyangosu ikinci sezonda Halil Babür’e vurdu!

Son Yaz dizi piyangosu ikinci sezonda Halil Babür’e vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Halil Babür, 2011 yılından bu yana setlerde yer alıyor. Pis Yedili isimli gençlik dizisinde Trafo karakteri ile dikkat çeken Babür, ardından Karadayı dizisinde Doğan karakteri ile tanınmıştı.

Çukur dizisindeki Veysel karakteri ile bilinirliğini artıran oyuncu, geride bıraktığımız sezon ise Fox TV’nin sevilen dizilerinden Son Yaz’da etkileyici bir performans ortaya koydu… Halil Babür, Soner Sancaktar karakteri ile Son Yaz dizisinde kendisini gösterme fırsatı buldu.

Son Yaz’a ünlü isimler bir bir veda ederken, ikinci sezonda Halil Babür’e ise adeta piyango vurdu. Funda Eryiğit, Şebnem Dönmez, Emre Karayel ve Erdem Şanlı’nın ayrılıkları ile sarsılan ekibe yeni isimler de dahil olacak. Ancak ilk sezondan daha çok öne çıkacak isim olarak Halil Babür dikkatleri çekecek.

Son Yaz dizi piyangosu ikinci sezonda Halil Babür'e vurdu! 6

Halil Babür’ün canlandırdığı Soner’in ailesinin ikinci sezonda olayların içine karışacağı ortaya çıktı. Yani dizinin hikayesinde Soner artık daha güçlü ve daha fazla yerini alacak. Bu durum da ilk sezonda sınırlı sahneleri bulunan oyuncunun ikinci sezonda çok daha fazla hikayede yer edinmesi anlamı taşıyor.. Soner’in ailesinin işe karışması ile birlikte hikayenin merkezine yerleşmesi beklenen Halil Babür için kendisini gösterme fırsatı önüne gelmiş oluyor.

Son Yaz dizi piyangosu ikinci sezonda Halil Babür'e vurdu! 7

Soner karakterinin akrabaları olarak kimlerle anlaşılacak, hangi isimler diziye katılacak şimdilik bu konuda bilgi yok. Ancak Son Yaz dizisinde bir zaman atlaması yaşanacağı ve hikayenin değişeceği, İstanbul sahnelerinin yanı sıra Rize’de de çeşitli sahnelerin çekileceği gelen diğer bilgiler arasında.

Yasemin Yazıcı’nın canlandırdığı Naz karakteri ile Soner arasında yaşananlar da ilk sezonda önemli konu başlıklarından birisi olmuştu. Soner, Naz karşısında zekasını kaybeder bir pozisyona düşüyordu.

Son Yaz dizi piyangosu ikinci sezonda Halil Babür'e vurdu! 8

Halil Babür, röportajında bu durumu şu şekilde açıkladı: “Soner belki de ilk kez birine karşı, her zaman olduğundan farklı davranıyor. Bu zaten elinde olan, isteyerek yaptığı ve tercih ettiği bir şey değil. Bunun sonuçlarını da aslında kendisinde gözlemlemeye başlayacak kadar da kıvrak zekalı biri Soner. Ama onun karşısında bu kıvrak zekasını kaybediyor ve nasıl davranacağını bilmeyen bir adama dönüşüyor. Bu yüzden de aslında Naz onu ilk kez gerçek bir hisle tanıştırıyor. Bilmediği yerden yaptığı jestler Naz gibi birinde karşılığı tamamen eril, hayvani bir şeye dönüşüyor. Şimdilik ilişki kurmakta zorlanıyorlar en azından.”