Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisi ikinci sezon onayını hak ediyor!

Son Yaz dizisi ikinci sezon onayını hak ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Son Yaz dizisi yine gümbür gümbür geliyor! Fox TV’nin sevilen dizisi bu akşam 18. yeni bölümü ile yayında olacak. Ali Atay, Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde önemli gelişmeler sizleri bekliyor. Yayınlanan fragmanlar da heyecanın artmasına neden oldu.

Reytingleri çok iyi giden dizinin sezon finaline 5 bölüm kaldı. 22. bölümü itibari ile yaz arası vermesi beklenen dizi için ikinci sezon garanti gibi… Çünkü reytingler gayet iyi ve hikaye de önümüzdeki sezon da izleyicileri cezbedecek kadar güzel ilerliyor. Dizinin ikinci sezon için onay almayı hak eden performansı izleyicilerin de dikkatinden kaçmıyor.

Sosyal medyada güçlü bir etkileşim oluşturan Son Yaz, başarılı performanslar ortaya koyarak bu noktaya geldi. Hikaye gücü ve hikayenin güncel hayat ile paralel bir şekilde akması, oyunculuk kalitesi ve güçlü dizi çiftlerinin bulunması Son Yaz’ın başarısının altındaki en önemli faktörler.

Son Yaz dizi hayranları bu akşam yayınlanacak olan 18. bölümü de heyecanla bekliyor. Yeni fragmanlar da üst üste geliyor. İşte saat 20.00’de başlayacak olan diziden son görüntüler ve son detaylar:

Akgün, Gökhan’ın abisi olmadığından şüphelenip, onu hastanelik edene kadar dövdüğü için çok pişmandır. Gökhan’ın onu asla affetmeyeceğini düşünür ve kendini affettirmek için Gökhan’ın el konulan arabasını geri almaya karar verir. Soner ve Eray da Akgün’e yardımcı olacaktır. Diğer taraftan Yağmur, Gökhan’ı Akgün’le ilgili yumuşatmak için karşısına çıkar. Gökhan, Yağmur ve Akgün arasındaki bağın gücünü fark eder ve bundan hoşlanmaz. Gökhan’ın Akgün’ü yalnızlaştırmak için yapacağı hamle, Yağmur’un Akgün’le olan ilişkisini sorgulamasına yol açarken, Akgün de Gökhan’ın samimiyetini sorgulamaya başlayacaktır.

Selim, Fatih’i gözaltına almış olsa da Serap’ın tanıklığı Fatih’in tutuklanmasını zorlaştırır ancak Selim’in hamleleri henüz tükenmemiştir. Selim ve Canan, kimseye söylemeden ilişkilerini yaşamaya başlarlar. Selim, elde ettiği ikinci şansını mahvetmemeye kararlıdır.

Akgün’ün babası 12 yaşındaki doğum gününde tutuklandığı gün Akgün, bir daha doğum gününü kutlamamaya yemin etmiştir. 21 yaşına girerken kendisini seneler sonra bir ailenin parçası gibi hisseden Akgün, hayatı ve seçimleriyle ilgili bir yol ayrımına gelir. Yeni yaşında hayatın siyah ve beyazdan ibaret olmadığını anlayacak ve doğum gününü kendisini en mutlu hissettiği yerde kutlayacaktır.