Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın ihanete uğradığı haberlerine sosyal medyadan şaşırtıcı tepki!

Can Yaman’ın ihanete uğradığı haberlerine sosyal medyadan şaşırtıcı tepki!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İtalya’ya yerleşen ve orada spor spikeri Diletta Leotta’yla aşk yaşamaya başlayan Can Yaman’la ilgili ihanet iddiası ortalığı karıştırdı. Leotta’nın Can Yaman’ı ABD’li bir işadamıyla aldattığı iddiasına sosyal medyada tepki ise şaşırtıcı oldu. Yaman ve Leotta’nın hayranları iddianın doğru olmadığı, ikilinin ilişkisinin devam ettiği yönünde yorumlarda bulundu.

Kısa süre önce İtalya’da yaşamaya başlayan Can Yaman şimdilerde yeni dizisi Sandokan için hazırlıklarına devam ediyor. Yaman, İtalyan televizyonunda yayınlanacak dizi için kılıç kullanma ve at binme dersleri alıyor, sıkı bir şekilde spor yapıyor.

İtalya’ya yerleştikten sonra özel hayatıyla magazin gündemini meşgul etmeye devam eden Can Yaman, İtalyan sevgilisi spiker Diletta Leotta’ya evlilik teklifi etmişti. Ancak teklifin hemen ardından Leotta’nın Can Yaman’ı aldattığı iddiası ortaya atıldı.

Can Yaman'ın ihanete uğradığı haberlerine sosyal medyadan şaşırtıcı tepki! 13

İddiaya göre Diletta Leotta, Can Yaman’ı ABD’li bir işadamıyla aldattı. Yine iddialara göre İtalyan spikerin ABD’li sevgilisiyle öpüşürken fotoğrafları çekildi ve bir İtalyan dergisinde de yayınladı.

Can Yaman'ın ihanete uğradığı haberlerine sosyal medyadan şaşırtıcı tepki! 14

Can Yaman-Diletta Leotta aşkındaki ihanet haberinin sosyal medyadaki yansıması ise bir hayli ilginç oldu. Aldatma haberinin doğru olmadığını savunan Can Yaman hayranları, çiftin daha yeni birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaştı ve bunların ikilinin arasını bozmak için uydurulmuş dedikodular olduğunu savundu.

Can Yaman'ın ihanete uğradığı haberlerine sosyal medyadan şaşırtıcı tepki! 15

Can Yaman'ın ihanete uğradığı haberlerine sosyal medyadan şaşırtıcı tepki! 16

Can Yaman'ın ihanete uğradığı haberlerine sosyal medyadan şaşırtıcı tepki! 17

Can Yaman'ın ihanete uğradığı haberlerine sosyal medyadan şaşırtıcı tepki! 18

Can Yaman'ın ihanete uğradığı haberlerine sosyal medyadan şaşırtıcı tepki! 19

İddiaların gerçek olup olmadığı henüz bilinmiyor. Diletta Leotta’ya evlilik teklifi yapan, hatta Roma’da sevgilisi ile yeni bir eve taşınan Can Yaman, iddialarla ilgili ne yapacak?

Sosyal medya hesabında sürekli sevgilisiyle ilgili paylaşımlarda bulunan Can Yaman’ın bu durumda ne açıklama yapacağı herkesin merak konusu oldu.