Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman sosyal medyada birinci ama Burcu Biricik tahtını almaya aday!

Can Yaman sosyal medyada birinci ama Burcu Biricik tahtını almaya aday!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Sevgilisi tarafından ihanete uğrayan Can Yaman, hakkında en çok haber çıkan ünlü oldu! Socipol çıkan haberlere göre nisan ayı trendlerini açıkladı. Buna göre Can Yaman, hakkında çıkan 302 haberle listenin birincisi oldu.

Dolunay dizisinin ardından Demet Özdemir’le başrolünü paylaştığı Erkenci Kuş ile yıldızı parlayan ve yabancı hayran sayısını bir anda artıran Can Yaman, son dizisi Bay Yanlış’la Türkiye’de beklenen ilgiyi bulamamıştı. Ancak Can Yaman’ın yurt dışındaki hayranlarının Bay Yanlış’a ilgisi büyük. Yaptığı talihsiz açıklamaların ardından askere giden ve sonrasında İtalya’ya yerleşen Can Yaman şimdilerde orada çekeceği dizi Sandokan için hazırlıklarına devam ediyor. Dizi İtalyan televizyonunda yayınlanacak.

İtalya’ya yerleştikten sonra özel hayatıyla magazin gündemini meşgul etmeye devam eden Can Yaman, İtalyan sevgilisi spiker Diletta Leotta’ya evlilik teklifi etmişti. Ancak teklifin ardından Leotta’nın Can Yaman’ı aldattığı ortaya çıkmıştı. Magazinsel gelişmeler Can Yaman hakkında yapılan haberlerin sayısını bir hayli artırdı.

Can Yaman sosyal medyada birinci ama Burcu Biricik tahtını almaya aday! 10

Diletta Leotta’nın başka bir erkekle öpüşürken çekilen fotoğrafları yayınlanınca, ihanete uğrayan Can Yaman basında bolca yer buldu.

Can Yaman sosyal medyada birinci ama Burcu Biricik tahtını almaya aday! 11

Socipol’ün listesinin ikinci sırasında yer alan isim ise Burcu Biricik oldu. Biricik’in hakkında çıkan 140 haber onu ikinciliğe taşıdı. Genç ve yetenekli oyuncunun basında bu kadar yer almasının sebebi ekranlara çok iddialı bir şekilde gelen Camdaki Kız ve Netflix dizisi Fatma’daki başarılı performansı oldu.

Ünlü oyuncunun hayranları son günlerde hakkında binlerce mesaj paylaşıyor. Ayrıca Burcu Biricik başarılı rolleriyle de öne çıkıyor ve hakkında daha çok haber yapılıyor. Biricik’in yakında Can Yaman’ı geçmesi kimseyi şaşırtmaz. Tabii ikili arasında müthiş bir rekabet yaşanacağı da net…

Can Yaman sosyal medyada birinci ama Burcu Biricik tahtını almaya aday! 12

Listenin üçüncü sırasındaki isim ise Nesrin Cavadzade oldu. Yasak Elma’nın Şahika’sı Nesrin Cavadzade, dizi setinde çıkan kavga, senaryoda öldürüleceği iddiası ve sevgilisi Gökhan Alkan’la ayrıldığı haberi oyuncunun basında bolca yer almasına sebep oldu.

Can Yaman sosyal medyada birinci ama Burcu Biricik tahtını almaya aday! 13