Ana sayfa Sosyal Medya Hayranı istedi, Kerem Bürsin hemen yanıt verdi!

Hayranı istedi, Kerem Bürsin hemen yanıt verdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisi sayesinde yükselişini sürdürüyor. Daha önce birçok dizide rol almasına rağmen Sen Çal Kapımı ile kariyerinde ciddi bir patlama yaşayan Bürsin, sosyal medyada bir hayranını kırmadı ve isteğini gerçekleştirdi.

Sosyal medya, önceleri hayran oldukları yıldızlara hiçbir şekilde ulaşamayanlar için büyük bir fırsat oldu. Sosyal medya hesabından yaptıkları paylaşımlarla hayran oldukları yıldızlara ulaşan kişiler bazen küçük sürprizlerle de karşılaşabiliyor.

Kerem Bürsin bunun son örneğini bir hayranına yaşattı. Bir hayranı Twitter’da Kerem Bürsin’i etiketleyerek “Bugün post atmazsan ölecekmişim” diye yazdı. Kerem Bürsin de hayranının bu talebini yanıtsız bırakmadı ve bir sürpriz yaparak “Seni mi kıracağım, haydi atayım” diye yazdı.

Hayranı istedi, Kerem Bürsin hemen yanıt verdi! 14

Hayranı istedi, Kerem Bürsin hemen yanıt verdi! 15

Yakışıklı oyuncu ve hayranı arasındaki bu yazışma Bürsin’in diğer takipçileri tarafından da büyük bir heyecanla karşılandı. Yazdığı yanıt üzerine hem ilk paylaşımı yapan hayranı hem de diğer takipçileri büyük şok yaşadı. Hayranları Bürsin’den, sevgilisi Hande Erçel’le birlikte fotoğrafını atmasını istedi.

Kerem Bürsin’in 9 milyon takipçiye sahip Instagram hesabı geçtiğimiz günlerde belirsiz bir sebep yüzünden dondurulmuştu. Bu durum üzerine hem Bürsin hem de hayranları büyük bir şok yaşamıştı. Kendisine gelen yorumlar üzerine Bürsin, “Ne olduğunu bilmiyorum” demiş ve Instagram’dan yardım istemişti. Bürsin’in hesabı kısa süre sonra açılmıştı.

Oyuncunun ilk paylaşımı ise “Geri döndüm” yazarak paylaştığı fotoğraf oldu. Bürsin, hesabının kapanma nedeni ile ilgili bir açıklama yapmadı.

Kerem Bürsin’in hayranının isteğini gerçekleştirmesi üzerine takipçilerinden gelen bazı eğlenceli yorumları aşağıda görebilirsiniz:

Hayranı istedi, Kerem Bürsin hemen yanıt verdi! 16 Hayranı istedi, Kerem Bürsin hemen yanıt verdi! 17 Hayranı istedi, Kerem Bürsin hemen yanıt verdi! 18 Hayranı istedi, Kerem Bürsin hemen yanıt verdi! 19 Hayranı istedi, Kerem Bürsin hemen yanıt verdi! 20 Hayranı istedi, Kerem Bürsin hemen yanıt verdi! 21