Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinde değişimin ayak sesleri bunlar!

Son Yaz dizisinde değişimin ayak sesleri bunlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Son Yaz dizisine aşkın yakıcı sıcaklığı düştü! Son Yaz dizisi Fox TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmaya devam ediyor.. İlk 15 bölümü büyük ilgi gören ve reytingleri de iyi gelmeye devam eden dizinin hikayesi, izleyicilerine meraklandırmaya devam ediyor.

Çeşme’de çekimlerine devam edilmekte olan dizinin 22. bölümde sezon finali yapması bekleniyor. Dizinin ayrıca İstanbul’a taşınması durumunun da olduğu daha önce ortaya çıkmıştı. Son Yaz dizisindeki değişim ayak sesleri tek tek gelmeye devam ediyor. Hikayede Akgün ile Yağmur arasındaki bütünmeşme, izleyicileri mutlu ediyor. Aynı şekilde Canan ile Selim arasında da yeniden gönüllerin birleşme durumu izleyicileri mutlu eden bir gelişme oldu.

Ayrıca Canan ve Selim için artık Akgün yabancı birisi değil, evlerinden birisi olarak görülüyor. Canan, hapse düşen Akgün’ün bir gün bile orada kalmasına içinin razı gelmediğini söyleyerek de 16. bölümde önemli bir mesaj verecek.

Son Yaz dizisinde değişimin ayak sesleri bunlar! 7

En son Arıza dizisinde izlediğimiz, başarılı performansı ile göz dolduran Olgun Toker’in Son Yaz dizisine gelecek olması da bir başka heyecan konusu. Akgün’ün ağabeyini canlandıracak olan Toker, yine başarılı performansı ile Fox TV dizisine de büyük katkıda bulunacaktır. Değişim dalgasının önemli adımlarından birisi de Akgün ile ağabeyi arasında yaşanacaklar olacak.

İşte hikayedeki bu değişim dalgası Son Yaz hayranlarını da yeni bölümlerde neler olacağı konusunda daha çok meraklandırıyor.

Dizinin 16.bölümü 16 Nisan Cuma akşamı ekrana gelecek. Yeni bölümden önce yayınlanan ön izleme görüntülerinde Akgün ile Yağmur’un aşk dolu anları izleyicilerin merakını artırdı. Hapiste olan Akgün’ün geçmişe dair hatırladığı anlara geri dönülmüş oldu.

Son dönemin en iyi dizi çiftlerinden birisi olarak gösterilen Alperen Duymaz ile Hafsanur Sancaktutan tatlı atışmaları da izleyicinin yüzünü gülümsetecek. Fragmanda o anların bir bölümünü görebilirsiniz.

Son Yaz dizisinin 16. bölümünde yaşanacakların detayı ise şöyle:

Akgün, cezaevine girmiştir. Selim, Akgün’ün hayatının cezaevinde güvende olmayacağının farkındadır. Halil Sadi’nin adamları, Akgün’ün peşini bırakmayacaktır. Canan ve Selim, bir an önce Akgün’ü cezaevinden çıkartmak için harekete geçerler.

Ancak Akgün’ün en az duruşmaya kadar cezaevinde kalacağı kesinleşince, Akgün’ü içerde tek başına bırakmak istemeyen Soner de içeri girmeye kara verir. Akgün ve Soner içerde birbirlerini korurken, Akgün başka bir mahkumdan abisine dair bir bilgi elde eder.

Son Yaz yeni bölümüyle Cuma 20.00’de FOX’ta!