Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 15 Nisan Perşembe 159. bölüm fragmanı izle!

Emanet 15 Nisan Perşembe 159. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Emanet dizisi son dönemin yükselen yıldızı olmaya aday bir yapım. Kanal 7 ekranında hafta içi akşam saatlerinde yayınlanmakta olan günlük dizi, başarılı bir şekilde yolunda ilerliyor. 7 Eylül 2020 tarihinde ilk bölümü yayınlandığı bu kadar ilgi göreceği tahmin edilmemişti.

Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin reytingleri ana akım televizyon kanallarında büyük bütçelerle yayınlanan dizilerden bile daha iyi gelmeye başladı. Sosyal medyada da her geçen gün güçlenen Emanet dizisinde Yaman ile Seher’in hikayesine tutuklu kalan yüz binlerce izleyici var. Dizinin 14 Nisan Çarşamba akşamı 158.bölümü yayınlandı. Yaman’ın sırrının ortaya çıktığı anlar yaşandı. Detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz. İzleyiciler. 15 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak olan 159.bölümü merakla bekliyor. Yeni bölüm fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Emanet dizisinde bugün yaşanan gelişmelere gelirsek… Yaman’ın sırrının ortaya çıkması herkesi şaşırttı. Seher, Yaman’ın kendisine neden kötü davrandığını sonunda öğrendi. Bu sahneler izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Kendisinden saklanan sahte belgeleri bulan Seher, büyük bir şok içindedir. Bunca zamandır yaşadığı bu cehennem hayatının sebebini öğrenen Seher ne yapacak? İşte bu konunun detayları da yarınki bölümde ortaya çıkacaktır.

Emanet dizisinin 158. bölüm fragmanını videoda bulabilirsiniz.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkıyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor