Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisinde güldüren kopya yöntemi ve Savcı Selim’den rol çalan Akgün gerçeği!

Son Yaz dizisinde güldüren kopya yöntemi ve Savcı Selim’den rol çalan Akgün gerçeği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Son Yaz dizisini heyecanla bekleyen büyük bir izleyici kitlesi var. Fox TV ekranında yayınlanan dizi, iki haftadır yeni bölümü ile ekranda yer alamadı. Koronavirüs ve bayram nedeniyle yayınlanmayan dizinin hayranları, 2 haftada çok ızdırab çekti… Ali Atay, Alperen Duymaz, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı Son Yaz dizisinin 19. yeni bölümünü bu akşam izleyeceksiniz.

Dizinin yeni bölümünü tanıtmak için yayınlanan fragmanlar izleyicilere birçok sahne hakkında fikir veriyor. Akgün’ün aşkı Yağmur’u büyük sinema sürprizinin detayları da ortaya çıktı. Aslında bu fikir Savcı Selim’e ait… Selim, eşi Canan’ı etkilemek için sinema sürprizi yapmış. Dersine çok iyi çalışan Selim, bu sürprizi sayesinde de Canan’ın kalbini kazanmış.

İşte bu sinema sürprizini anlatan Selim, adeta Akgün’ün ufkunu açtı. Selim’in Canan için yaptıklarının aynısını Yağmur için uygulayan Akgün, çektiği kopya ile dizi hayranları tarafından gülümseyerek karşılandı.

Son Yaz dizisinde Akgün’ün Yağmur’a yaptığı sürprizden görüntüler önceki fragmanda paylaşılmıştı. Şimdi ise bunun alt metnine ait sahneden bazı görüntüler yeni bir fragman ile paylaşıldı.

Dizi hayranları hikayede Akgün’ün çektiği kopyayı gündeme taşıdı. Yapılan yorumlarda çok ilginç ifadeler vardı.

Bir izleyici, “Hayatıda çok kopya çektim ama Akgün gibi kopya çeken görmedim. Birebir hayata geçiriyor” diye yorum bıraktı.

Savcının bu olayı anlattığına çok pişman olacağını düşünenler de vardı. “Akgün yine savcımdan rol çalmış” diye yorum bırakan Son Yaz hayranları, Selim’in Canan’ı elde etme taktiklerini de çok beğendiklerini ifade ettiler.