Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde sürprizin büyüğü sezon finalinde geliyor!

Sadakatsiz dizisinde sürprizin büyüğü sezon finalinde geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi de Sadakatsiz isimli dizi oldu. BBC yapımı olan Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz, çok başarılı bir iş olarak 2020-2021 sezonuna damgasını vuran işlerden birisi konumunda. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen üçlüsünün öne çıktığı dizide yeni sürprizler de var.

Her şeyden önce Sadakatsiz dizisinde Derin – Asya – Volkan üçlüsü arasında giden hikaye önemli bir detay getirildi. Asya Günalan karakteri ile Bennu Yıldırımlar tam da izleyicilerin bu üçlüden sıkılmaya başladığı bir dönemde hikayeye dahil oldu.

Sadakatsiz dizisinin 30. yeni bölümünde iki Asya’nın karşılaşması ve Bennu Yıldırımlar’ın canlandırdığı Asya Günalan’ın da itirafları herkesi bir kez daha ekrana kilitledi.

Sadakatsiz dizisinde sürprizin büyüğü sezon finalinde geliyor! 7

Birçok dizi hayranına göre Asya Yılmaz’ın annesi hikayede Derin karakterine denk geliyor. Nişanlısı elinden alınan bir kadın yıllar sonra, kocası elinden alınan kadının karşısına çıkıyor ve aynı durumu kendisinin de yaşadığını anlatıyor.

İşte iki Asya karakterinin buluşması Sadakatsiz izleyicilerinin artık sıkılmaya başladıkları noktada her şeyi bir anda değiştirdi. Bu durumu büyük bir sürpriz olarak nitelendiren Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, ters köşelere ihtiyaç duyan diziye yeni karakterin iyi geldiğini belirtiyor.

Ayrıca dizide bir başka sürprizi de Derin karakterinin hamile olmadığı gerçeğinin ortaya çıkması. Koloğlu yazısında şöyle diyor:

“Asya-Volkan-Derin üçlemesinde ise eskilerde kalıyor dizi. Hâlâ Volkan’ı Asya’nın evine yollayarak, Derin’i gaza getirme temasını işliyor. Bu işin heyecanı kalmadı.

“Biz bunları ezberledik” diye izlerken sürprizi patlattı. Derin’nin hamile olmadığı tüm Tekirdağ sosyetesine duyuruldu çayırda.”

Dizinin haftaya sezon finali yapacağını da hatırlatan Koloğlu, büyük sürprizi de şu sözlerle duyurdu:

“Haftaya sezon finali var. “Çok daha büyük sürpriz gelecek” dediler.”

Bakalım bu büyük sürpriz ne? Dizi hayranları merakla 26 mayıs Çarşamba akşamını bekliyor.