Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinden üzücü son dakika kararı! Hafsanur Sancaktutan da paylaştı…

Son Yaz dizisinden üzücü son dakika kararı! Hafsanur Sancaktutan da paylaştı…

tarafından zk zk

elevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları ekrana gelen Fox TV’nin sevilen dizisi Son Yaz, geçtiğimiz hafta yayınlanmamıştı. Başrollerinde Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın olduğu dizi, kanalın başarılı projelerinden birisi.

İzmir’de çekimleri yapılan dizinin setinde koronavirüs vakalarının çıkması sonrasında acil bir kararla hemen sete ara verildi. Oyuncular ve tüm ekip İstanbul’a evlerine döndüler.

Oyuncular arasında koronaya yakalanan olup olmadığı ile ilgili bir bilgi edinilemedi. Dizinin yapımcı firması O3 Yapım’dan aşağıdaki paylaşım yapıldı sosyal medyadan…

Son Yaz dizisinden üzücü son dakika kararı! Hafsanur Sancaktutan da paylaştı... 9

3 Mayıs tarihli bu paylaşımdan sonra geçtiğimiz hafta Cuma dizi yayınlanmadı ama bu hafta için ümit vardı. Fakat görünen o ki çekim yapılması imkanı oluşmadı bu süre içinde ve yeni bölüm bu hafta da ekrana gelemeyecek!

O3 Medya’nın dün yaptığı paylaşım ise aşağıda yer alıyor. “Sevgili Son Yaz Ailesi, devam eden sağlık sorunlarımız nedeni ile bayramda da sizden ayrı kalmanın üzüntüsü içerisindeyiz. Bir an evvel buluşmak dileğiyle, şimdiden iyi bayramlar dileriz” mesajı paylaşıldı.

Son Yaz dizisinden üzücü son dakika kararı! Hafsanur Sancaktutan da paylaştı... 10

Dizinin yarın yani 14 Mayıs Cuma akşamı da yayınlamayacağı böylece kesinleşti. Ekrana gelen 19. bölüm tanıtımında ise 21 Mayıs Cuma akşamı yeni bölümün yayınlanacağı belirtilmekte.

Fragmanın yayınlanması ve yeni bölüm tarihinin netleşmesinin ardından, dizide Yağmur karakterine hayat veren Hafsanur Sancaktutan da instagram sayfasından takipçilerini ve dizinin izleyicilerini bilgilendirdi…

Son Yaz dizisinden üzücü son dakika kararı! Hafsanur Sancaktutan da paylaştı... 11