Ana sayfa Dizi Haberleri Büyük sürpriz! Aslı Enver’in yeni projesindeki partneri bakın kim olacak?

Büyük sürpriz! Aslı Enver’in yeni projesindeki partneri bakın kim olacak?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Aslı Enver, dizilere İstanbullu Gelin’den sonra ara vermiş ve bir süre ekranda yer almamıştı. Ardından Babil dizisinde oynamaya başladı. Geçtiğimiz sezon başlayan dizi, bu sezon Kasım ayında 20. bölümüyle final yaptı.

Aslı Enver, o günden beri başka bir projede görünmedi. Oyuncu, pandemi sürecinde evinde iki kedisi ve bir köpeğiyle vakit geçirdi.

Enver’in hayranları onu yeni bir dizide görmek istiyorlar. Ancak henüz bir dizi projesi görünmüyor ufukta! Fakat bir film için kamera karşısına geçeceği kısa bir süre önce ortaya çıkmıştı.

Aslı Enver’in ismi, Taff Pictures imzalı bir filmle anıldı. Yönetmenliğini Ketche’nin yapacağı ve senaryosunu da Hakan Bonomo’nun yazdığı filmin ismi Sen Yaşamaya Bak.

Hazırlıkları süren filmin çekimlerinin de yakında başlayacağını duyuran Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabında filmde Aslı Enver’in partnerini oynayacak kişiyle ilgili ilk bilgileri verdi…

Buna göre Enver ile kamera karşısına geçecek olan erkek başrol için Kaan Urgancıoğlu ile imza aşamasına gelindi. Urgancıoğlu, en son Netflix’in Aşk 101 dizisinde oynamıştı.

Büyük sürpriz! Aslı Enver'in yeni projesindeki partneri bakın kim olacak? 7

2002 yılından beri pek çok sinema filmi ve dizide yer alan oyuncu, özellikle Kara Sevda dizisinde oynadığı Emir karakteri ile büyük dikkat çekmişti…