Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisine izleyici sonunda hak ettiği kıymeti verdi!

Son Yaz dizisine izleyici sonunda hak ettiği kıymeti verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen hafta ekran ömrüne başlayan Fox TV’nin yeni dizisi Son Yaz, başarılı performansını sonunda reytingler ile desteklemeye başladı. İlk bölümün düşük reytingler alması herkesi şaşırtmıştı. Ancak ikinci bölüm itibari ile dizinin iyi bir yükseliş sergilediğini gözlemliyoruz.

Cuma akşamları; Kırmızı Oda, Arka Sokaklar ve Ramo dizilerinin üstünlükleri bulunuyordu. Ancak bu 3 dizinin yanına artık Fox TV’den Son Yaz’ı da ekleyebilirsiniz. Cuma akşamlarının iyi reytingler alan yapımları arasına ikinci bölümü ile katılan Son Yaz, önümüzdeki haftalarda yükseliş sergilemeye ve Ramo’yu bile geride bırakmaya aday bir yapım konumuna geldi.

Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 2. bölümünde Akgün ile Yağmur sahneleri izleyicilerin daha da çok dikkat ettiği anlar oldu. İki ünlü oyuncunun birbirleri ile uyumlu halleri ve enerjilerinin de tutması, Son Yaz dizisi adına büyük bir kazanım oldu.

İkinci bölümü çok beğenen dizinin hayranları, çarpıcı sahnelerin yanı sıra Yağmur ile Akgün uyumunun güçlü olmasının da keyfini yaşıyor. Saçma sapan aşk hikayesi gibi bir durumun olmadığı, gerçek hayatın bir yansıması gibi doğal bir şekilde akan bir yapım Son Yaz… Zaten senaryonun bu yönü öne çıktıkça dizinin hayranları daha da çok tutulacak.

Son Yaz’ın en çok da hikayesi güzel bir şekilde akmasının kendisini etkilediğini söyleyen Ali Atay, gerçekçi bir hikaye vaat ettiklerini söylemişti. Tam da oyuncunun dediği gibi, dizi gerçek hayat ile paralel ilerliyor ve absürtlüklerden uzak olması da dizi hayranlarının ilgisinin daha da artmasını sağlıyor.

Son Yaz dizisinin 3. yeni bölümü 15 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak. 3. bölümden ilk fragman da paylaşıldı. Akgün ve Yağmur’un tekne ile denize açıldıkları anlarda heyecan yükselecek. Selim, Akgün’ü polise teslim edecek ama olaylar farklı bir noktada ilerleyecek.

Son Yaz dizisinin 3. bölümü de büyük bir ilgi görecektir. İşte yeni fragman: