Ana sayfa Sosyal Medya Akrep dizisinde hikaye var, güçlü oyunculuk var ama büyük de bir eksik var!

Akrep dizisinde hikaye var, güçlü oyunculuk var ama büyük de bir eksik var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden Akrep dizisinin 5. bölümü de geride kaldı. Demet Akbağ ve Evrim Alasya’nın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde çok etkileyici sahneler vardı.

Özellikle de Ferda’nın intihara kalkıştığı sahnede Evrim Alasya yine yürekleri yaktı… Kırmızı Oda dizisinde Meliha olarak sezon başında izleyicilere göz yaşı döktüren oyuncu, Akrep dizisindeki müthiş performansıyla da yine göz doldurdu… İntihar sahnesini çok gerçekçi bulduklarını belirten dizi hayranları, sosyal medyada Evrim Alasya’ya övgü dolu mesajlar yazdı.

“Çok gerçekçi bir sahne olmuş” diye yorum yazan Akrep dizisi hayranları, anne yüreğinin dayanamayıp Ferda’ya koştuğunu belirterek Perihan karakterinin de duygusallığı zirveye çıkarttığını belirtiyor.

Demet Akbağ ve Evrim Alasya ikilisinin sürüklediği Akrep dizisinin güçlü bir hikayesi, iyi bir kurgusu ve başarılı bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Geçen hafta da iyi bir yükseliş sergileyen dizi, umutları artırmıştı.

Ancak dün akşam yayınlanan 5. bölümün sonrasında reytinglerin düşük gelmesi üzücü oldu. 4’lü oranların bile altına gerileyen akrep, total ve ABC1 gruplarında fena değil. Ancak AB grubunda 2’li oranlara düşen dizi hiç de hak etmediği sonuçlar aldı.

Tüm programlar içinde ilk 10’a bile giremeyen Akrep dizisi, dün akşam totalde 14., AB’de 16. ve ABC1 grubunda ise günü 11. sırada tamamlayabildi. Akrep dizisinde her şey var ama bir türlü istikrarlı giden reytingler şimdilik yok… Daha iyi oranlar almayı hak eden Akrep dizisi, Cuma akşamları farklı konseptlerde birçok dizi yayınlanmasının da şanssızlığını yaşıyor.

“Mervem, Ayşem. Affedin beni. Anneniz olduğum için affedin. Ben annemi affedemedim, siz beni affedin” diye konuşan Ferda’nın bu halleri de izleyiciler tarafından etkileyici bulundu.

İşte Akrep dizisinin 5.bölümünde yürekleri sızlatan Ferda’nın intihar sahnesi: