Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz dizisinin gücüne güç katan yeni gelişme!

Son Yaz dizisinin gücüne güç katan yeni gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV’de Cuma akşamları yayınlanan Son Yaz dizisinde neler oluyor? Türk dizileri için reyting en önemli parametre. Ancak son yıllarda bu parametreye iki yeni nokta eklendi. Bunlardan birisi sosyal medya etkisi, diğeri ise yurt dışı satışları.

Bir dizi çok kötü reyting almadığı sürece, ortalama oranlarda ise ve yurt dışı satışı yapılmış ya da yapılma ihtimali yüksek ise kanallar o yapımı ekranda tutma yönünde bir tavır sergiliyor. Bay Yanlış mesela buna çok uygun bir örnek. Son Yaz dizisi için de sosyal medyada reyting yapabileceği endişeleri bir süredir devam ediyor.

Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin reytingleri ortalamanın üzerinde. Yani şimdilik reyting noktasında bir sorun yok. Hikayenin etkinliğini yitirmemesi en önemli konu. Şimdiye kadar ekip iyi iş başardı.

Son Yaz dizisi adına her şey iyi görünüyor. Reytingler düşmez ise dizi 22. bölümde sezon finali yapacak ve gelecek sezonda da devam edecek. Dizinin gücüne güç katacak bir yeni gelişme daha yaşandı.

Dedik ya 3 parametre artık ön planda; reyting, sosyal medya, yurt dışı satışı… Son Yaz hem iyi reyting alıyor hem de sosyal medya desteği güçlü. Şimdi buna yurt dışı satışları da eklenecek.

Son Yaz dizisinin yurt dışı satışlarının başladığı ortaya çıktı. Yani dizi bu gelişme ile daha da güçlenmiş oldu. Hayranlar final endişesini bırakıp dizinin her yeni bölümünün heyecanına kendilerini kaptırabilir.